reklama

Odskocznia;))))

Ojj to nie dobrze ale już pewne czy dopiero podejrzenia??
No niestety po szczepieniach maluchy tak płaczą

Narazie tylko podejrzenia ponieważ poza wysypką na rączkach nie ma innych objawów no i ani ja ani mąż nie jesteśmy alergikami więc ryzyko wynosi tylko 20%. Póki co lekarka przepisała maść ze sterydami i smarujemy 2 razy dziennie, jak nie przejdzie to wtedy trzeba będzie zmienić mleko.

reklama
Narazie tylko podejrzenia ponieważ poza wysypką na rączkach nie ma innych objawów no i ani ja ani mąż nie jesteśmy alergikami więc ryzyko wynosi tylko 20%. Póki co lekarka przepisała maść ze sterydami i smarujemy 2 razy dziennie, jak nie przejdzie to wtedy trzeba będzie zmienić mleko.

No tak teraz tyle tych alergii wszyscy mają, że szkoda gadać no ale może akurat maść pomoże i będzie dobrze :-)
A ja Ty się czujesz kochana??

witaj Danusiu :* dziekuje...

padam na paszcze :(

Mati moj Kacper zaczal pic Nutramigen od 3go miesiaca... i bardzo sie ciesze bo nie wiem jak on to robi ale pije do dzis.... mial straszne uczulenie... dzis po tym mleczku nie ma sladu po skazie bialkowej i zjada wszystko :) co zreszta po nim widac ;)

witaj Danusiu :* dziekuje...

padam na paszcze :(

Mati moj Kacper zaczal pic Nutramigen od 3go miesiaca... i bardzo sie ciesze bo nie wiem jak on to robi ale pije do dzis.... mial straszne uczulenie... dzis po tym mleczku nie ma sladu po skazie bialkowej i zjada wszystko :) co zreszta po nim widac ;)

Co taka wymęczona jesteś??
Już dawno miałam spytać jak pokój Kacpra?? Gotowy??

To prawda co drugie dziecko to alergik:/
A ja dobrze, dziękuję. A jak u Was słońce? jak badania? staracie się już?

U nas po staremu na chlamedie braliśmy antybiotyk i czopki a na tokso robiłam awidność i za tydzień jadę po wyniki potem do niego pod koniec miesiąca idę i zobaczymy co powie :-)

A teraz już kazał mi brać acard i chyba dzięki niemu przestały mi w czasie mycia krwawić dziąsła aż jestem w szoku :-)

o pokoj to nawet nie pytaj bo zaraz mi cisnienie skoczy....

ja kolejna noc nie przespana nie mam juz jak sie ulozyc maly tak daje czadu ze dzis to chyba na rekach bede spac ;( poza tym od 4 mialam randke z kibelkiem... nadrabiam zaleglosci z poczatku ciazy bo tak jak nie wymiotowalam wtedy tak teraz idzie mi to CUDOWNIE ;( wymiekam ;(

reklama
o pokoj to nawet nie pytaj bo zaraz mi cisnienie skoczy....

ja kolejna noc nie przespana nie mam juz jak sie ulozyc maly tak daje czadu ze dzis to chyba na rekach bede spac ;( poza tym od 4 mialam randke z kibelkiem... nadrabiam zaleglosci z poczatku ciazy bo tak jak nie wymiotowalam wtedy tak teraz idzie mi to CUDOWNIE ;( wymiekam ;(

Czyli rozumiem, że pokój nadal stoi rozbebeszony....ok nie pytam
No nieżle normalnie Ci nie zazdroszczę i powiem szczerze jak tak czytam to aż się boje co będzie jak nam się uda ;-), ale czemu teraz wymiotujesz?? Nie dzieje się coś nie tak??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry