reklama

Odskocznia;))))

Czyli rozumiem, że pokój nadal stoi rozbebeszony....ok nie pytam
No nieżle normalnie Ci nie zazdroszczę i powiem szczerze jak tak czytam to aż się boje co będzie jak nam się uda ;-), ale czemu teraz wymiotujesz?? Nie dzieje się coś nie tak??

nie nie wszytsko jest ok :) to samo mialam z kacprem szalal niemozliwie i moj zoladek juz nie daje rady... mam OKROPNA ZGAGE i stad te wymioty... kwas z zoladka czuje sie przez 24h na dobe mozna oszalec... jestem na reni ale pomaga na chwilke i potem znow to samo... ;( normalny obiaw koncowki ciazy przy tak ruchliwym dziecku :) miejsca juz nie ma ale sie nie poddaje jak chce sie wyprostowac to sie prostuje a ja krzycze z bolu bo jestem tak naciagnieta ze nawet jak ziewam to czuje jak mi sie skora na plecach o bokach ciagnie ;);)

reklama
hihihi kochana nic nie nie boj ;) ja teraz narzekam bo mi dzieki temu troche lepiej :):):):) ale i tak nie ma nic piekniejszego mimo tych boli zgagi i calych tych przypadlosci ciazowych :):):):) jak sie dziecko urodzi to juz sie nie pamieta co sie dzialo jeszcze 24 godziny temu jak byl w brzuszku :):):)

nie nie wszytsko jest ok :) to samo mialam z kacprem szalal niemozliwie i moj zoladek juz nie daje rady... mam OKROPNA ZGAGE i stad te wymioty... kwas z zoladka czuje sie przez 24h na dobe mozna oszalec... jestem na reni ale pomaga na chwilke i potem znow to samo... ;( normalny obiaw koncowki ciazy przy tak ruchliwym dziecku :) miejsca juz nie ma ale sie nie poddaje jak chce sie wyprostowac to sie prostuje a ja krzycze z bolu bo jestem tak naciagnieta ze nawet jak ziewam to czuje jak mi sie skora na plecach o bokach ciagnie ;);)

O kurcze to weż mun powiedz, że ma się uspokoić bo jak nie to da po pupie...ale nie wiesz co?? Leć już na porodówkę urodź ;-) chociaż to pewnie już całkiej nie długo nastąpi :-)

Rudzia no właśnie pediatra wspominala o tym mleku, ono ponoć jest bardzo niesmaczne i boję się że mały nie będzie chciał jeść. W ogóle widzę że robi zielone kupki a to ponoć też objaw alergii pokarmowej:(

Danusiu to będę trzymała kciuki:D

hihihi kochana nic nie nie boj ;) ja teraz narzekam bo mi dzieki temu troche lepiej :):):):) ale i tak nie ma nic piekniejszego mimo tych boli zgagi i calych tych przypadlosci ciazowych :):):):) jak sie dziecko urodzi to juz sie nie pamieta co sie dzialo jeszcze 24 godziny temu jak byl w brzuszku :):):)

No tak wszystkie matki mówią więc pewnie coś w tym jest ;-), ale ja duża kobieta jestem więc mam nadzieje, że u mnie tego miejsca będzie dziecko miało dość :-D

Rudzia no właśnie pediatra wspominala o tym mleku, ono ponoć jest bardzo niesmaczne i boję się że mały nie będzie chciał jeść. W ogóle widzę że robi zielone kupki a to ponoć też objaw alergii pokarmowej:(

Trzymaj kochana kciuków nigdy za wiele pamiętam jak trzymałam za Ciebie i pocieszałam i proszę już maluch na świecie ;-)

to prawda NIEDOBRE to malo powiedziane ja sie tez tego balam ze nie bedzie chcial pic ale zalapal szybko i pije je do dzis choc ma 2 latka :) zazwyczaj dzieci przestaja je pic po 6 miesiacu kiedy zaczyna im sie wyrabiac smak... moj jest szalony i do dzis wola mama MILKO???? :D:D:D i ciesze sie bo jest to najlepsze mleko jakie dziecko moze dostac ma najwiecej witamin itd... dlatego nie odstawiam mu tego poki pije to niech pije i tak podaje mu tylko rano i wieczorem jesli wola ze chce... :)
a kupka no tak to prawda tez jest jednym z obiawow...
mi malego tutaj doprowadzili do takiego stanu ze ze zwyklej wysypki zrobilo mi sie takie uczulenie ze jak go rozbieralam to zrywalam skore ze spioszkami ;( troche przeszlismy przez to a dzis zjada wszytsko i nic sie nie dzieje :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry