rudzia789
szczęściara
Elo***;-)
Jak się czujecie obywatelko?
heheh nie chce juz narzekac bo pewnie nie jedna ma juz dosc czytania tego ale marnie ... kolejna noc nie przespana
a cio tam u Ciebie??? wolne czy w pracy jestes???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Elo***;-)
Jak się czujecie obywatelko?
heheh nie chce juz narzekac bo pewnie nie jedna ma juz dosc czytania tego ale marnie ... kolejna noc nie przespanamarze juz o koncu jestem cala w nerwach...
a cio tam u Ciebie??? wolne czy w pracy jestes???

Kochana od tego jesteśmy, żeby się wspierać, więc jeśli masz ochotę pomarudzić i ponarzekać to ja z chęcią poczytam i wesprę słowem, bo tylko tym mogę...
A ja w robocie - udaję, że pracuję...nic mi się nie chce...najchętniej bym stąd wyszła...![]()
stresa mam strasznego bo calymi dniami siedze sama z Kacprem boje sie ze jak mnie wezmie to nie bedzie Toma obok... i znajac moje szczescie wezmie mnie pewnie w nocy kiedy to bede musiala sama jechac do szpitala bo nie bedzie co zrobic z malym...i martwie sie bo coraz wiecej pije bo mnie suszy okropnie ale bardzo malo chodze do kibelka.. wczoraj wieczorem juz napuchlam troche...
dziekuje Kochana - a jak tam filmek obejzany???
nie dziwie ci sie tym bardziej ze pogoda w PL jest okrutna... do kotrej balujesz w pracy dzis??

Kochana, Tom powinien wziąć kilka dni urlopu, nie powinnaś być teraz sama!!! Dlatego rozumiem, ze sie stresujesz....
Kochana, szczerze to jeszcze nie obejrzałam...leży na wierzchu, ale nie mam czasu po niego sięgnąć, ale pewnie na dniach się zabiorę do oglądania...
U nas pogoda jest przecudna!!!!!!!!!! Jest 8 stopni na plusie, a słońce grzeje niesamowicie....
Do 15:00 .....![]()
Na dodatek kanapek nie wzięłam do pracy - leżą sobie na stole w domciu.... :-|
Chyba wyskoczę do pobliskiego sklepiku coś kupić...ech...
oj Tom to sie chyba bardziej stresuje ode mnienie chce zeby bezczynnie siedzial w domu i patrzyl mi w oczy
poza tym teraz kazdy grosz sie przyda wiec nie bardzo mozemy sobie na to pozwolic... ale spokojnie jak sie tylko zacznie to dzwonie i w ciagu 20 in bedzie w domku
ja w tym czasie pewnie nie zdaze sie wyrobic
to pozazdroscic takiej pogody u nas niby piknie ale ciagle padapoza tym ja sie nie ruszam z domu bo im blizej mi kanapy tym bezpieczniej sie czuje
szybko zleci do 15posiedzisz z nami posciemniasz i pojdziesz do domku
a jak tam Twoja druga polowka??? jak sie czuje??
;-)koniecznie - po lapkach dostaniesz za toskleroza nie boli ale trzeba sie nachodzic
![]()
Jak tam sobie chcesz....jednak bezpieczniej, by było jakby był przy Tobie teraz 24 h, przecież może wziąc kilka dni urlopu okolicznościowego - płatnego! No ale mnie wścibiam się....Wasza sprawa...;-)
Taaaaa szybko......dopiero kilka minut po 9....a ja się czuję jakbym z 10 h siedziała.....dziś czuję nic nie zrobię......jakoś lenia mam i ochota na wsio odeszła....ech....
A P chyba ok, nie skarży się, więc jest ok...szwy ściągnięte...blizny prawie niewidoczne...w robocie ma "nagonkę", więc się nie nudzi...ogólnie niby dobrze...;-)