Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam:-):-):-)
Ja tylko chciałam sie zameldować...i wpadłam dosłownie na chwilkę bo jestem w pracy, nawet nie mam czasu przeczytać co u WasAle nadrobię w czwartek
Ja teraz chodzę po lekarzachTe duszności są upierdliwe. Wczoraj byłam w internisty i dowiedziałam się, że mam wypadanie platka zastawki (cuś takiego) i Tachykardię
No i skierowanie do kardiologa i to w miarę szybko. Więc siedzę i szukam, bo za zależy mi na czasie, nawet prywatnie gdzieś musze pójść... Nie daje mi to spokoju, ale tak jak Madzia wspomniała wcześniej w dużej mierze ma to podłoże psychologiczne, czyli w tym przypadku nerwy nerwy i jeszcze raz nerwy... więc pracuję na sobą
a co do palenia....... to nie rzuciłam, ale ograniczyłam
Plastry nadal nie tknięte.... Także porządny klaps w pupę by mi się przydał
Dziewczynki pozdrawiam Was Bardzo Serdecznie:-):-):-) Odezwę się w zapewne w czwartek

Witam!
Mnie dziś na cały dzień zabrali prąd...
Dopiero teraz oddali
Nicponie
Zabieram się porządnie do roboty - projekt nieskończony, a jutro z rana ma leżeć na biurku u "starego"
Kochane,
życzę WAM cudnego dnia i dużo ciepełka...***
Pozdrawiam i buziaki zostawiam :-)
Do miłego....klikania ;-)
a mi się nie chce 

projekt już "ślicznie" ułożony na biurku u starego :-) i od rana pochwała!!!!! No to to ja lubie, to ja rozumie..........

jeszcze się tylko okaże czy wsio z nim ok i będzie oki (oczywiście kończyłam go w domu)
Jestem niewyspana, obolała i zakatarzona, ale co tam...zapowiada się cudny dzień, więc nie ma co narzekać na lekkie przeziębienie (38st.gorączki 

).

Witam serdeczni!
Ja dziś od samego rana podenerwowana....
Dziś jadę podpisać umowę z PUPem
no i wreszcie będę mogła RUSZAĆ!!!

Zapomniałam dodać, że wczoraj jeszcze skoczyliśmy na zakupy, a właściwie po prezent dla szwagra, bo dziś ma imieniny i dla siorki, w piatek ma urodzinki. Szwagier dostawie zestaw ładnie pakowany - koszula, krawat i spinki do mankietów, a siora zestaw filiżanek i książkę....tak to wymyśliłam...
Stojąc przy stoisku z gazetami, napatoczyła mnie się gazeta typu "świerszczyk", więc wzbudziła moje zainteresowanie...nie widziałam, że stoi za mną facet i niedługo myśląc mówię do mojego P (przeglądając gazetkę oczywiście ha haha) - kochanie, dlaczego nie kochaliśmy się jeszcze w takiej pozycji? P w brech, aż przycupnął na kolanko....a ja "biegiem" do wyjścia, bo zaczaiłam, że gościu z kaflem na twarzy stoi obok i wsio słyszał....
Ot...tyle...w skrócie...:-):-):-)

Cześć Wiolcia,
o to ja trzymam &&&, żeby wszystko szybko poszło i bezproblemowo!!! I się nie denerwuj, toż to sama przyjemność ;-);-)![]()
WYMIĘKAM!!!!!
Niby tak, ale sztres jest...

;-);-);-);-)

;-);-);-);-)
Będzie dobrze, główka do góry, pierś do przodu, pośladki ściśnięte i na przód!!!!!
Na którą idziesz???

Umówiłam się z nią na dziewiątą.... lalala....
![]()