reklama

Odskocznia;))))

reklama
cześć dziewuszki :)
wracam a tu tyle napisane, ze nie umiem się odnaleźć :( na razie nie nadrobię :(

u mnie co raz lepiej, u genetyka byliśmy w poniedziałek bardzo fajna pani dr Henryka Sodowska
na prawdę świetny człowiek !! Dostaliśmy skierowanie na kariotyp, badanie niestety dopiero lipiec/sierpień
będą w każdym razie dzwonić. Wczoraj z kolei byłam u gina, obawiałam się bo miałam cyste na jajniku
i groziła mi laparoskopia, ale na szczęście cysta pod wpływem antybiotyków pękła :)
więc jest super, wzięłam oczywiście L4 więc po świętach dopiero wracam do pracy
no i od przyszłego cyklu plastrujemy się bo wzięłam plastry anty Evra
no i dziś odbieram rower :) bo już przyszedł na sklep więc na razie jest ok :)

V_jolka idziesz na rozmowę kwalifikacyjną?? Jeśli tak to trzymam mocno kciukaski
mnie też to za niedługo mam nadzieje czeka :) bo chcę zmienić pracę
jak powiedziałam o tym mojemu ginowi wczoraj to sam stwierdził, ze mi pomoże w przyjęciu do
siebie na oddział :)

pozdrawiam was kochane wszystki: V_jolka, Ewelinka, Danusia, Rudzia, Anecia, Iwonka, Gabi, Majsii, Ola, Ola, Mysza i wszystkie których nie wymieniłam :)
lecę jednak poczytać co u was :)

cześć dziewuszki :)
wracam a tu tyle napisane, ze nie umiem się odnaleźć :( na razie nie nadrobię :(

u mnie co raz lepiej, u genetyka byliśmy w poniedziałek bardzo fajna pani dr Henryka Sodowska
na prawdę świetny człowiek !! Dostaliśmy skierowanie na kariotyp, badanie niestety dopiero lipiec/sierpień
będą w każdym razie dzwonić. Wczoraj z kolei byłam u gina, obawiałam się bo miałam cyste na jajniku
i groziła mi laparoskopia, ale na szczęście cysta pod wpływem antybiotyków pękła :)
więc jest super, wzięłam oczywiście L4 więc po świętach dopiero wracam do pracy
no i od przyszłego cyklu plastrujemy się bo wzięłam plastry anty Evra
no i dziś odbieram rower :) bo już przyszedł na sklep więc na razie jest ok :)

V_jolka idziesz na rozmowę kwalifikacyjną?? Jeśli tak to trzymam mocno kciukaski
mnie też to za niedługo mam nadzieje czeka :) bo chcę zmienić pracę
jak powiedziałam o tym mojemu ginowi wczoraj to sam stwierdził, ze mi pomoże w przyjęciu do
siebie na oddział :)

pozdrawiam was kochane wszystki: V_jolka, Ewelinka, Danusia, Rudzia, Anecia, Iwonka, Gabi, Majsii, Ola, Ola, Mysza i wszystkie których nie wymieniłam :)
lecę jednak poczytać co u was :)

Witaj Ilonka,
dobrze, że wszystko ok. To teraz masz czas na odpoczynek - super! Wykorzystaj najlepiej, jak potrafisz ;-) i zaciskam &&& za poszukiwanie nowej pracy :-) Pozdrawiam.

dzięki dzięki, zobaczymy co z tego wyjdzie
bo już dosyć mam mojego szpitala, non stop tylko kombinują
muszę wejść w nowe otoczenie, bo neurochirurgia nie dla mnie

Ewelinka gratuluję skończenia projektu :) byle do przodu

dzięki dzięki, zobaczymy co z tego wyjdzie
bo już dosyć mam mojego szpitala, non stop tylko kombinują
muszę wejść w nowe otoczenie, bo neurochirurgia nie dla mnie

Ewelinka gratuluję skończenia projektu :) byle do przodu

A w jakim kierunku teraz "uderzysz" ??

A dziękować :-) za chwilkę się okaże, czy wsio dobrze zrobiłam :zawstydzona/y:

A w jakim kierunku teraz "uderzysz" ??

A dziękować :-) za chwilkę się okaże, czy wsio dobrze zrobiłam :zawstydzona/y:
kiedyś pracowałam przez prawie rok na noworodkach, więc chciałabym wrócić na taki oddział
tyle że w innym szpitalu :) u nas otwierają taki oddział, złożyłam już tam papiery
teraz czekam na telefon ale póki co cisza, bo odział jeszcze jest w trakcie
powstawania i mają jeszcze jakieś problemy prawne
mam nadzieje, ze sie odezwą, a jak nie to trzeba szukać dalej :)

reklama
kiedyś pracowałam przez prawie rok na noworodkach, więc chciałabym wrócić na taki oddział
tyle że w innym szpitalu :) u nas otwierają taki oddział, złożyłam już tam papiery
teraz czekam na telefon ale póki co cisza, bo odział jeszcze jest w trakcie
powstawania i mają jeszcze jakieś problemy prawne
mam nadzieje, ze sie odezwą, a jak nie to trzeba szukać dalej :)

Ooooo....fajnie :-)
Oby Ci się udało :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry