reklama

Odskocznia;))))

reklama
Kontrolę czego?????

No to wyjdź na fajkę i leć kupić po co się masz męczyć??

Kontrolę przestrzegania przepisów o ochronie środowiska oraz racjonalnym
użytkowaniu zasobów przyrody :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: rozumisz??? No...ja też....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D qrna trza się przygotować i ładnie ubrać - lejeeeeeeeee czego nie zrobię to chociaż dowyglądam :-D:-D:-D:-D

Yhy.....chyba tak zrobić...:baffled:

Kontrolę przestrzegania przepisów o ochronie środowiska oraz racjonalnym
użytkowaniu zasobów przyrody :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: rozumisz??? No...ja też....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D qrna trza się przygotować i ładnie ubrać - lejeeeeeeeee czego nie zrobię to chociaż dowyglądam :-D:-D:-D:-D
Yhy.....chyba tak zrobić...:baffled:

O kurna chata czytam trzeci raz i nie wiem co kaman :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dekolt kochana dużżżżżżżżżżży dekolt i stanik co Ci podniesie pod brodę, mini co by uda widać było i będzie gites :-D:-D:-D:-D jakby co cyckiem i włosem zarzucisz i oczy z orbit nie w tym kierunku :szok: i sprawa załatwiona :-D:-D:-D:-D:-D

O kurna chata czytam trzeci raz i nie wiem co kaman :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dekolt kochana dużżżżżżżżżżży dekolt i stanik co Ci podniesie pod brodę, mini co by uda widać było i będzie gites :-D:-D:-D:-D jakby co cyckiem i włosem zarzucisz i oczy z orbit nie w tym kierunku :szok: i sprawa załatwiona :-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D ja też jeścio nie rozumiem.....ale spoko...przygotuję się do tematu....:-D:-D:-D
Kochana a niby co ja mam stanikiem podnieść???? Te kuźwa moje piegusy??????? Nie ma takiego stanika :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Damy radę, ale powiem Ci, że czuję normalnie, że beka bęzie, jak nic......weź mnie bez "beki" ? Jak ja mam poważnie kontrolę przeprowadzić? Nie zachowam grobowej miny...jestem tego pewna....:cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry