reklama

Odskocznia;))))

reklama
Ładnego mam chłopaka w domu, co?

Załączniki

• 17032010583..jpg
    17032010583..jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 35

Z gigantycznym przytupem??? :-D:-D:-D Bo jak nie to sie nie liczy!!!!
Koleżankę posłałam po tabsy...akurat wychodziła na pocztę...:-):-)

No i dobrze to rozegrałaś ;-)

Takim, że aż się ziemia zatrzęsie....

Ejjj no uważaj bo jak mi się sufit sypnie to odszkodowanie zapłacisz :-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D ja też jeścio nie rozumiem.....ale spoko...przygotuję się do tematu....:-D:-D:-D
Kochana a niby co ja mam stanikiem podnieść???? Te kuźwa moje piegusy??????? Nie ma takiego stanika :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Damy radę, ale powiem Ci, że czuję normalnie, że beka bęzie, jak nic......weź mnie bez "beki" ? Jak ja mam poważnie kontrolę przeprowadzić? Nie zachowam grobowej miny...jestem tego pewna....:cool2:

Ja już to sobie wyobrażam i lejjjjjjjjjjjjjjjjjjje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no i czekam na relacje :-D:-D:-D:-D:-D

I znów nie wygrałam????? Co za dziady kalwaryjskie!!!!:wściekła/y:

Ja gram w rmf dzisiaj zobaczymy może głupi jednak ma szczęście?? :-D:-D:-D:-D no tak sama w to nie wierze :-D:-D:-D:-D:-D:-D

No i dobrze to rozegrałaś ;-)
Ja już to sobie wyobrażam i lejjjjjjjjjjjjjjjjjjje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no i czekam na relacje :-D:-D:-D:-D:-D
Ja gram w rmf dzisiaj zobaczymy może głupi jednak ma szczęście?? :-D:-D:-D:-D no tak sama w to nie wierze :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Się ma łeb :-D:-D:-D:-D
Ty se nie wyobrażaj lepiej hahahahhahaha
Zdam relacjon kochana zdam....o ile przeżyję :-D:-D:-D
Czyli wychodzi na to, że ja jestem zbyt mądra, bo nie wygrałam ni razu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry