reklama

Odskocznia;))))

reklama
jestem jestem jeszcze w domu... nie spalam cala noc i odsypialam bo sie marnie czuje.. przepraszam ze nie odpisalam ale dopiero co wstalam i tak mnie brzuch nawala ze nie daje rady... nie odeszly mi jednak wody a skurcze nie mam regularne... poczekam jeszcze ze 2 godziny i jakby co jade do szitala niech wywoluja bo wymiekam.... jakby co dam wam znac sms jakbym miala jechac do szpitala...

jestem jestem jeszcze w domu... nie spalam cala noc i odsypialam bo sie marnie czuje.. przepraszam ze nie odpisalam ale dopiero co wstalam i tak mnie brzuch nawala ze nie daje rady... nie odeszly mi jednak wody a skurcze nie mam regularne... poczekam jeszcze ze 2 godziny i jakby co jade do szitala niech wywoluja bo wymiekam.... jakby co dam wam znac sms jakbym miala jechac do szpitala...

Trzymaj się! I daj znać koniecznie, jakby cosik tam...wiesz...;-) buziaki***

Trzymaj się Martuś! I dawaj znać! Trzymamy &&& bardzo mocno!

reklama
Dzień dobry :-)

przepraszam że tak wczora zniknęłam ale miałam problemy z netem :wściekła/y:

Ewelinko Tobie również cudownego dnia Duszku:** :-):-)

Danusia jak zawsze czekam z kawką :-)

Rudzia kochana ja cały czas myślę o Tobie i kciuki zaciskam :tak::-)

Gabrysia Ty to się pojawiasz i znikasz :-p

Ewcia
mam nadzieję że dzisiaj również do nas zaglądniesz :tak:

Madzia jak tam pracusiu ?? :-)

Wiola
a Ty biznesłomen gdzie się podziałaś, hę??

Sówka nie łądnie tak nas zaniedbywac :tak:

Marti kochana pozdrawiam gorąco :-) buziaki dla Maciusia :-)

Iwonka, Ilonka a Wy to gdzie??? :szok:

Majsi czy majunia dała Ci dzisiaj choć troszkę pospac? :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry