reklama

Odskocznia;))))

reklama
No jest róznica...zaparzona a parzona.....bo zaparzona to flak już nie ten....lejeeeeeeeeeeeeeeee
Kto...kto...ksiądz z Wiercin :-D:-D:-D:-D:-D
No widziałam, bo ja każdemu w majty zaglądam :sorry2:

wiesz no jak flak nie taki to nie za ciekawie wtedy ale co tam z każdym flakiem można sobie dać radę hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahaha lejjjjjjjjjjje

mysle że jak będę w restauracji, otworzę kartę i sobie przypomne naszą dyskuje to wybuchnę smiechem, ubiorą mnie w kaftanik i będę miala darmową przejążdżke karetką :-D:-D:-D:-D:-D

A wiesz, że to samo sobie pomyslałam teraz :-D haahahahaha

wiesz no jak flak nie taki to nie za ciekawie wtedy ale co tam z każdym flakiem można sobie dać radę hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahaha lejjjjjjjjjjje

A wiesz, że to samo sobie pomyslałam teraz :-D haahahahaha
No wiesz, jak sflaczały, to ciężko go naciągnąć do stanu....yyy...zjadliwości....lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

No wiesz, jak sflaczały, to ciężko go naciągnąć do stanu....yyy...zjadliwości....lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

No fakt może być cieżko ale nic tak nie cieszy jak z niczego powstaje coś i jeszcze można zjeść ze smakiem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Normalnie amorów mi się zachciało.....hahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

No wiesz zawsze możesz kogoś wykorzystać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry