Anetka83
zbyt wiele...
No widziałam, bo ja każdemu w majty zaglądam![]()
każdy ma jakies hobby

leeejjjeeeeee

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Przypomnę Ci jak będziesz w restauracji, pubie...czy knajpie...pipo grochowa Ty...ha ha ha ha

my???!!! no wiesz !!! my nikomu w menu nie zagladamy
dokładnie... nam czasami poprostu tak czasmi odbija...![]()

No jest róznica...zaparzona a parzona.....bo zaparzona to flak już nie ten....lejeeeeeeeeeeeeeeee
Kto...kto...ksiądz z Wiercin
mysle że jak będę w restauracji, otworzę kartę i sobie przypomne naszą dyskuje to wybuchnę smiechem, ubiorą mnie w kaftanik i będę miala darmową przejążdżke karetką![]()
haahahahahaChyba wizyta w restauracji nie jest Ci potrzebnamysle że jak będę w restauracji, otworzę kartę i sobie przypomne naszą dyskuje to wybuchnę smiechem, ubiorą mnie w kaftanik i będę miala darmową przejążdżke karetką![]()

i bez niej masz kaftanik..ha ha ha ha;-)No wiesz, jak sflaczały, to ciężko go naciągnąć do stanu....yyy...zjadliwości....lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewiesz no jak flak nie taki to nie za ciekawie wtedy ale co tam z każdym flakiem można sobie dać radę hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahaha lejjjjjjjjjjje
A wiesz, że to samo sobie pomyslałam terazhaahahahaha
No wiesz, jak sflaczały, to ciężko go naciągnąć do stanu....yyy...zjadliwości....lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Normalnie amorów mi się zachciało.....hahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

BA!!! Palce oblizaćNo fakt może być cieżko ale nic tak nie cieszy jak z niczego powstaje coś i jeszcze można zjeść ze smakiem
No wiesz zawsze możesz kogoś wykorzystać![]()