reklama

Odskocznia;))))

reklama
no nie wiedziałam ale już wiem :-D:-D:-D:-D:-D
Ewelinka pewnie go wie :-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2:

No wiesz jak widziała menu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jakby miał slipki to na starconej pozycji.....fuj nie lubię slipów....toleruuję tylko bokserki, ale obcisłe a nie te co "dzwonki" latają :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kiełbaskę białą, bo w końcu święta się zbliżają hahahhahahahahhahahahahhahahah

Ależ masz wymagania :szok::szok:
Kiełaskę białą koniecznie i koniecznie surową może być podwędzana jak na święta :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

myslisz że parzy kiełbaskę ??? :-D:-D:-D
leeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

No zależy co nosi jak coś ciepłego i blisko kiełbaski to na pewno parzy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ewcia tylko się nie wystrasz u nas tu tak bywa jak się spotkają takie wariatki i pisz koniecznie nie przejmuj się nami :-) Za jakiś czas będziesz się śmiać razem z nami zobaczysz ;-)

Zwał jak zwał parzone czy zaparzane jednakowo wyglądają białe i ten teges...no :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:szok::szok::szok::szok::szok: KTO????????????????????
No jest róznica...zaparzona a parzona.....bo zaparzona to flak już nie ten....lejeeeeeeeeeeeeeeee
Kto...kto...ksiądz z Wiercin :-D:-D:-D:-D:-D

D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no jak widziała to wie :-P

hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
No widziałam, bo ja każdemu w majty zaglądam :sorry2:

reklama
Zwał jak zwał parzone czy zaparzane jednakowo wyglądają białe i ten teges...no :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:szok::szok::szok::szok::szok: KTO????????????????????

D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no jak widziała to wie :-P

hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

my???!!! no wiesz !!! my nikomu w menu nie zagladamy :-D:-D:-D

dokładnie... nam czasami poprostu tak czasmi odbija... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Przypomnę Ci jak będziesz w restauracji, pubie...czy knajpie...pipo grochowa Ty...ha ha ha ha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry