Anetka83
zbyt wiele...
Tylko, że wiesz... czas goni...
a tu jeszcze sklep :-)
wiem wiem... ale sie nie przemęczaj :-):-):-) kidy chcesz ruszyc ze sklepikiem ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko, że wiesz... czas goni...
a tu jeszcze sklep :-)
, tak nie może być. Jestem młoda
przede mną jeszcze tyle życia, nie mogę sobie go zmarnować!!! Muszę walczyć! Walczyć o soje szczęście i basta !!!!!!!!
wiem wiem... ale sie nie przemęczaj :-):-):-) kidy chcesz ruszyc ze sklepikiem ?
mam teraz plan.... to będzie fundament mojego zycia..
musze się zrozumieć, że życie na prawdę może być piękne! To zależy tylko ode mnie, Musze z siebie wydobyć te pozytywne myśli, nie przejmować się pierdołami, trochę wyluzować. Uśmiechac się częściej! Przyjmować porażki wyciągając z nich wnioski, jeśli wyznaczam sobie cel, muszę do niego dążyć, nie poddawać się tak łatwo - i jak to robiłam do tej pory....
Rozmawiać z bliskimi o tym co mnie boli, muszę być bardziej otwarta do ludzi, a nie jak szara myszka w kącie i przeważnie jako obserwator czy słuchacz, tak nie może być. Jestem młoda
przede mną jeszcze tyle życia, nie mogę sobie go zmarnować!!! Muszę walczyć! Walczyć o soje szczęście i basta !!!!!!!!
Eh, wybaczcie, ale musiałam![]()

mam teraz plan.... to będzie fundament mojego zycia..
musze się zrozumieć, że życie na prawdę może być piękne! To zależy tylko ode mnie, Musze z siebie wydobyć te pozytywne myśli, nie przejmować się pierdołami, trochę wyluzować. Uśmiechac się częściej! Przyjmować porażki wyciągając z nich wnioski, jeśli wyznaczam sobie cel, muszę do niego dążyć, nie poddawać się tak łatwo - i jak to robiłam do tej pory....
Rozmawiać z bliskimi o tym co mnie boli, muszę być bardziej otwarta do ludzi, a nie jak szara myszka w kącie i przeważnie jako obserwator czy słuchacz, tak nie może być. Jestem młoda
Eh, wybaczcie, ale musiałam![]()

najpóźniej 1 kwietnia, wiec jeszcze przed świętami....
ale mam nadzieję, że wyrobię się i otworzę 31 marca!!!

też się cieszę...no to już na dniach)) super że nareszcie uda Ci się to do czego tyle czsu dażyłaś
![]()
też się cieszę...
tylko,żeby jeszcze szło....