Danula
czekam ciągle czekam.....
Danusia kij z wagą te 10 kg jakoś sie straci ale jak to ciało wyglądato jakaś porażka jest masakra kongo dramat
Jak usiadłam w wannie ostatnio to surki mi brzucha dotykaly ahahahahaha nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac brzuch to jakies nieporozumienie wszedzie tluszcz......
Ciaze jakos przebolalam bo wiedzialam ze mala istotka we mnie siedzi ale teraz dla mnie czyli osoby ktora zawsze byla szczupla i przede wszystkim wysportowana to nie moge na siebie w lustrze patrzec![]()
Wiesz mi trudno to zrozumieć choć jak całe życie byłaś szczupła to się nie dziwie, że teraz tak Cię Twój wygląd dołuje, ale ja całe życie jestem puszysta więc inaczej patrze na siebie i nauczyłam się żyć z tym moim wielkim ciałem, bo choć starałam się kilka razy diete prowadzić nic to nie dało i tak wracam do swojego wyglądu. Mężowi bardzo się podobam taka i pewnie dlatego też mam na siebie inne spojrzenie.
To może kochana zacznij powoli ćwiczyć, żeby wrócić do starej formy jak tak żle się czujesz??
ostatnio nawet sprawdzałam tak z ciekawości jak tam (ewentualnie) do Ciebie dojechac 

ja też od paru dni...powiedzmy na diecie ;-) ucałuj Majeczke od bb - cioci