reklama

Odskocznia;))))

reklama
Dobrze kochane,
dół okienny połapany :-D:-D:-D
Teraz skikam z listą zakupów do marketu, zaopatrzyć się na Święta.....
Zajrzę później o ile nie zaginę w akcji:-D:-D:-D

Buziam***
Dziękuję za wesoły dzionek krejzolki***

Dobrze kochane,
dół okienny połapany :-D:-D:-D
Teraz skikam z listą zakupów do marketu, zaopatrzyć się na Święta.....
Zajrzę później o ile nie zaginę w akcji:-D:-D:-D

Buziam***
Dziękuję za wesoły dzionek krejzolki***

No to leż tym razem Ty kup coś dobrego dla nas :-)

Miłego dnia kochana wariatko :***

Ja też uciekam zaraz S będzie z pracy trza trzepaczkę przygotować ;-) :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Miłego dnia kochane moje :-)

Buziam :****

ps.
Martuś daj znać co i jak jak wrócisz :tak:

reklama
Witam Drogie Panie :-)
Ja niestety zapracowana jak chol****:confused2: Co chwila jakieś nowe projekty, coś się dzieje...Ale na mój obecny stan to bardzo dobre, przynajmniej mogę skupić się na jednej rzeczy a nie myśleć i wpędzać się w chorobę, także czasami praca ma swoje pozytywne strony:-D Dzisiaj czuję się znakomicie:-):-):-):-):-) Pewnie duży wpływ ma to piękne słoneczko..... Także jestem zadowolona, zaczynają mnie cieszyć małe rzeczy. A to dobry znak;))

Dzień Dobry Kochane,
wczoraj postanowiłam porozmawiać z szefem...więc napięłam się i weszłam do biura i od razu z grubej berty mu powiedziałam jak odczułam jego aluzje itp.itd. Początkowo zaczął przepraszać i mówić, że źle go zrozumiałam...ble...ble...ble...ale na koniec dodał "No wie pani, ja panią przyjąłem z nadzieją, że już pani u nas zostanie...a tak?"....nic nie musiał więcej mówić...czyli nie mam co liczyć na przedłużenie umowy....i się wkurwiwszy i od dziś jestem na L4...jestem zła...ale nie załamana:-ppo prostu nie potrafię ogarnąć jak można tak postępować...jak można przekreślać kobietę bo planuje dziecko???????? Kodeks Pracy chyba co innego "mówi"? Wściekłość mnie roznosi dzisiaj...ja tego tak nie zostawię...
U lekarza ściema, jak się patrzy...lekarz pyta "z czym pani do mnie przyszła?",,,,a co na to Wasza Inka?? "Panie doktorze zdrowa jestem, ale nie chce mi iść do pracy, potrzebuje chwili dla siebie" :-D:-D:-D:-D:-D "Ile pani chce - tydzień?"......wzięłam i wyszłam, żeby się nie rozmyślił...i witaminy przepisał...:-D:-D:-D:-D
I jak cudnie w domku posiedzieć!!! :szok::szok::szok::szok: Tyle, że roboty full, przed samymi świętami bajzel aż słabo...grzejniki już podłączone...jeszcze kosmetyka i próba generalna!!! :-D Trzeba za generalne porządeczki się zabrać i lodówkę zaopatrzyć na święta, bo ino światło w niej - dobrze że energia zapłacona, bo i tego by nie było....się rozpisałam? Ale mam powera dziś i jakoś gadać mi się chce (jak zwykle) i zaraz za sprzątanko się zabieram, tylko kawkę z Wami wypiję...
Milutkiego dnia życzę***

Ewelinka super !!! To mi się podoba:tak::-)

Kochane nie odpiszę wszystkim....wybaczcie, przebiegłam stronki wyrywkowo...

Do następnego klikania,

Pozdrawiam Was Wszystkie moje krejzolki:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry