reklama

Odskocznia;))))

To mój S tylko mielone zrobi ale jak coś robię a mówie mu jak ma robić to zrobi nie powiem ale nie szczególnie się pcha do kuchni.....głupi nie jest bo jakby coś mu wychodziło musiałby to robić :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D cwaniaczek :-p:-p:-p

Mój lubi bardzo gotowac... ech kapusniak, bigos, żurek czy schab pieczony... bajka normalnie :-p:-p:-p:-p nie wspomnę o kapustce zasmażanej....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D

reklama
a ja kocham gotować...
i podobno robię to bardzo dobrze
także jakby co...
na obiadek zapraszam do mnie...

herbatki z cytrynką?

gdyby bylo blizej napewno bym skorzystała :-p:-p:-p

i znowu mi przypomnialas... herbate sobie zaparzylam jakies ol godziny temu :szok::szok::szok::szok:

A miałaś kiedyś jakieś wątpliwości co do tego??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie... no co Ty... utwierdzam się tylko w przekonaniu :-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D cwaniaczek :-p:-p:-p

Mój lubi bardzo gotowac... ech kapusniak, bigos, żurek czy schab pieczony... bajka normalnie :-p:-p:-p:-p nie wspomnę o kapustce zasmażanej....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D

Uspokoisz się?? Smaka mi robisz normalnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D
To fajnie masz jak maż lubi tak gotować :-)
Mój były uwielbiał ja do kuchni nie miałam wstępu i też pysznie gotował :tak:

Uspokoisz się?? Smaka mi robisz normalnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D
To fajnie masz jak maż lubi tak gotować :-)
Mój były uwielbiał ja do kuchni nie miałam wstępu i też pysznie gotował :tak:

dobra juz nic nie mówię... a jaką chinśka zupke robi...mmmm :-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no są różni faceci... ja pod tym wzgledem nie narzekam... chociaz jak widze czasami jak on to robi (powolutku z namaszczeniem).... to mnie trafia :-D:-D:-D:-D

No proszę uznam to za komplement :zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

z/w lece tylko do łazienki trochę sprzątnąć :-)

no bo to byl komplement :-D:-D:-D:-D

to ja tez lece do lzaienki sprzatnac :)

Ostatnia edycja:
melduje sie :(
wciaz nierozpakowana ;( wczoraj bylam u poloznej ledno do domu sie zaczpapalam powiedziala ze to juz lada dzien ale to samo slyszlama ponad 2 tygodnie temu ;( juz sie wogole nie nastawiam czuje sie paskudnie brzuch mam na kolanach kregoslup mi peka przez to ledwo chodze mam 80 kg... to dla mnie jak wyrok ;( prawie 2 razy wieksza waga niz mam dozwolona ;( nie powinnam przekraczac 50 - 60 kg przez te moje problemy z nogami ;( od wczoraj prawe kolano mi wysiadlo mi moge zgiac nie moge wyprostowac wyje z bolu boje sie ze jak tak dalej pojdzie to powoli zaczne sie sypac ;(

dobra juz nic nie mówię... a jaką chinśka zupke robi...mmmm :-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no są różni faceci... ja pod tym wzgledem nie narzekam... chociaz jak widze czasami jak on to robi (powolutku z namaszczeniem).... to mnie trafia :-D:-D:-D:-D
no bo to byl komplement :-D:-D:-D:-D
to ja tez lece do lzaienki sprzatnac :)

Zabije jak dorwe w pobliże moich rąk czyli już nie długo zobaczysz!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Niech robi jak chce ważne, że robi Ty nie musisz ;-)
Oooo dziękuje :zawstydzona/y:
Ja już sprzątnęłam :-)

melduje sie :(
wciaz nierozpakowana ;( wczoraj bylam u poloznej ledno do domu sie zaczpapalam powiedziala ze to juz lada dzien ale to samo slyszlama ponad 2 tygodnie temu ;( juz sie wogole nie nastawiam czuje sie paskudnie brzuch mam na kolanach kregoslup mi peka przez to ledwo chodze mam 80 kg... to dla mnie jak wyrok ;( prawie 2 razy wieksza waga niz mam dozwolona ;( nie powinnam przekraczac 50 - 60 kg przez te moje problemy z nogami ;( od wczoraj prawe kolano mi wysiadlo mi moge zgiac nie moge wyprostowac wyje z bolu boje sie ze jak tak dalej pojdzie to powoli zaczne sie sypac ;(

Matko kochana Ty nadal nic?? Kurcze rzeczywiście się zamęczysz biedulo Ty moja...
Daj trochę tego ciężaru ja sporo już noszę wezmę też i Twój ;-)

reklama
Kochane zmykam... bo musze jeszcze odkurzyc, zrobic psiakom żarcie i umyc gary... ale mi sie nie chcę :szok::szok::szok::szok:

Mam nadzieję że może uda mi sie jeszcze pozniej zagladnac :tak:

Życze Wam cudownego weekendu z dużo ilościa słonca :-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry