Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no pewnie ze wazne ze robi
prosze
mnie jeszcze lustro zostało w łazience
Martuś kochana trzymaj się jakos biedulo :*** przytulam mocno !!!!![]()

Kochane zmykam... bo musze jeszcze odkurzyc, zrobic psiakom żarcie i umyc gary... ale mi sie nie chcę
Mam nadzieję że może uda mi sie jeszcze pozniej zagladnac
Życze Wam cudownego weekendu z dużo ilościa słonca![]()
oj zeby to tak bylo mozna ;( martwie sie tym bo moze sie to naprawde zle skonczycsiedze caly czas nie ruszam tylka tylko tyle co musze
nie doczekam sie tego porodu ;(
Kochana wiem, że Ci ciężko ale doczekasz się zobaczysz....a nie mogli jakoś przyspieszyć albo wywołać jak tak, żle się czujesz??
nie ma zadnych podstaw do wywolywania tym bardziej ze to 39 tydzien... jesli nie urodze do 2go to mam wizyte w szpitalu i beda ze mna omawiac plan porodu i wrazie czego dadza termin na wywolanie...no coz nie ma wyjscia musze jakos sobie radzic dobrze ze ten tydzien tom byl w domu i duzo mi pomogl... ale jesli nie urodze do pozniedzialku to musi wrocic do pracy kasa sama nie spadnie z nieba ;( wiec znow zostane sama
![]()
No kurcze to nie ciekawie nie zazdroszczę...ale jest możliwość, że jak będzie się coś działo to Tom szybko może do Ciebie wrócić??
Kurcze co on się tak upiera, żeby nie wyjść na świat ;-)
tak jakby co to zadzwonie do toma i przyjedzie taxi... ale wiesz jak to jest... kiedy ktos jest obok to sie clzowiek bezpieczniej czuje tym bardziej ze z Kacprem jest co robic
no jakos mu sie nie spieszy nastraszyl nas tylko a teraz kaze na siebie czekaclobuz maly
![]()
No tak jak jest ktoś w domu to jest bezpieczniej
Ale wiesz skoro teraz jest taki nie sworny może wynagrodzi to mamie i będzie wyjątkowo grzeczny jak się już urodzi ;-)
heheh jak narazie to juest zupelne przeciwienstwo Kacpraa on to byl prawdziwym aniolkiem heheh i tu sie zaczynam bac
ze tym razem da popalic
a co tam u Cibeie Kochana?? ostatnio malo zagladam tutaj nie mam nawet kiedy nadrabiac tego co piszecie bo produkcje macie dobrajak zawsze
![]()