reklama

Odskocznia;))))

reklama
Dopiero rośnie 8??? O masz.....
Ja się dawno ich pozbyłam, tylko "zuby" się od nich psują....
Dobrze, że nowej bidy nie ma...;-)

no ostatnia... franca tak rosnie chyba od roku i wyrosnąć nie może... a teraz na dobre chyba postanowiła dłużej się nie ukrywac.... wredota :wściekła/y::wściekła/y: a ja oczywiscie dygam się przed wizytą u zębologa... bo już się dowiedziałam że podobno dziąsło rozcinjają... a ja panikara że hoho ;-);-)

ano dobrze dobrze ;-)

nic mi się dzisiaj nie chce... a miałam takie plany :szok::szok::szok: kij z tym :-D

no ostatnia... franca tak rosnie chyba od roku i wyrosnąć nie może... a teraz na dobre chyba postanowiła dłużej się nie ukrywac.... wredota :wściekła/y::wściekła/y: a ja oczywiscie dygam się przed wizytą u zębologa... bo już się dowiedziałam że podobno dziąsło rozcinjają... a ja panikara że hoho ;-);-)

ano dobrze dobrze ;-)

nic mi się dzisiaj nie chce... a miałam takie plany :szok::szok::szok: kij z tym :-D

Ja 8 miałam chirurgicznie usuwane...więcej strachu niż to warte...także nic się nie bój, dziś takie znieczulenie dają, że nawet nie poczujesz ;-)
Ja od 4 na nogach.....biegałam w deszczu dziś....bossko...:zawstydzona/y:
A zaraz matuli idę pomóc...

Proszę o &&&, dziś o 15 wizyta u gina w związku z torbielą...ostatnio ciut się zmniejszyła, zobaczymy, jak wyjdzie dzisiaj....nie chce mi się iść....wyglądam jak czerepa i w ogóle, ale jak trzeba to trzeba....

Ja 8 miałam chirurgicznie usuwane...więcej strachu niż to warte...także nic się nie bój, dziś takie znieczulenie dają, że nawet nie poczujesz ;-)
Ja od 4 na nogach.....biegałam w deszczu dziś....bossko...:zawstydzona/y:
A zaraz matuli idę pomóc...

ja tam wole się bac ;-);-);-):-D:-D:-D
ja tez nie spie od 4 :-p:-p
Pozdrów mamusię :-):-):-)

ja idę się malnąc i do roboty... bo samo się nie zrobi :baffled::shocked2:;-) a przed 13 jadę do mamuśki :-)

ja tam wole się bac ;-);-);-):-D:-D:-D
ja tez nie spie od 4 :-p:-p
Pozdrów mamusię :-):-):-)

ja idę się malnąc i do roboty... bo samo się nie zrobi :baffled::shocked2:;-) a przed 13 jadę do mamuśki :-)
No to się bój...;-)
Dzięki...pozdrowię...
Ty również pozdrów swoją ;-)
Ja też uciekam....czymś się zająć, bo "ogłupne"...:zawstydzona/y:

Życzę wszystkim miłego dnia, choć za oknem szaro i buro...
Dużo uśmiechu Kochane Moje***

No to się bój...;-)
Dzięki...pozdrowię...
Ty również pozdrów swoją ;-)
Ja też uciekam....czymś się zająć, bo "ogłupne"...:zawstydzona/y:

Życzę wszystkim miłego dnia, choć za oknem szaro i buro...
Dużo uśmiechu Kochane Moje***
:-p:-p:-p:-p:-p:-p
pozdrawię, dziękuje :tak:

trzymaj się kochana i jak coś to wiesz... :*****

a... może wpadniesz do krakowa 7 kwietnia... Danusia do mnie przyjeżdża :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Miłego dnia :))

reklama
Danuś, dziękuję za przesyłkę***, buziam Kochana Ty Moja...
Martuś, trzymaj się słonko***, już niedługo...
Wiola, serdecznie Cię pozdrawiam...
Madzia, buziaki kruszynko***
Ola, nie dajesz znaku...mam nadzieję, że po zabiegu wsio oki?! Odezwij sie kochana koniecznie....myślę co u Ciebie? pozdrawiam...
Monia, przyjmę z chęcią tłuszczyk. Nic się kochana nie martw, wrócisz do formy tylko daj sobie czasu, toż dopiero z porodówki wróciłaś!!! Tłuszczy zgubisz w "tri miga", a skórę uelastycznisz ćwiczeniami - uwierz mi da się to zrobić!!!!! Pozdrawiam i ucałuj Majeczkę od e-ciotki***
Ilonka, Iwonka, buziaki dziewuszki***
Gabrysiaaa, Sówka, Marti, Iza, Mysza, &Ewcia pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry