reklama

Odskocznia;))))

:-p:-p:-p:-p:-p:-p
pozdrawię, dziękuje :tak:
trzymaj się kochana i jak coś to wiesz... :*****
a... może wpadniesz do krakowa 7 kwietnia... Danusia do mnie przyjeżdża :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Miłego dnia :))

Wiem...dziękuję***

Hmmm....kuszące...w sumie nic nie stoi na przeszkodzie (praca)...pomyślę i dam Ci znać Kochana, bo z chęcią bym się z WAMI spotkała...
Miłego dnia kochana...

reklama
Cześć kochane moje :-)

Ja też za porządki się wzięłam czas najwyższy ale jelitówka nadal mnie trzyma i już nie wiem co to może być, ale mam dość co zjem od razu do ubikacji :-( szok normalnie jak nie minie lece do białego dzisiaj jeszcze....a jutro do ginka ciekawe co mi powie ;-)

Sis Ty się nie zastanawiaj tylko wsiadaj w pociąg i wysiadaj na śląsku już my Cię odbierzemy ;-) Jeżeli tylko masz chęć i możliwość przyjeżdżaj ;-) Trzymam mocno &&&& i pozdrowienia dla mamusi :-)

Anecia pewnie sprzątanie pełna parą ruszyło co?? Ja odliczam dni do przyjazdu mężuś zaskoczony strasznie, że bez niego się wybieram :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D wpadłam na kawkę masz jeszcze?? ;-) też pozdrów mamusie koniecznie :-)

Madzia normalnie nic Cię nie usprawiedliwia masz tu częściej zaglądać ;-), no ale dobra święta za pasem tym razem wybaczam ;-)

Marta sms nie było więc wnioskuje, że nadal w dwupaczku się męczysz a może już się coś dzieje??? Czekam na wieści!!! :-)

Monia jak tam Majeczka?? Grzeczniejsza już nie co czy nadal męczy mamusie??

Wiola, Ola, Iza, Ilonka, Iwonka, Gabrysia, Sówka, Mari, Mysza, Ewcia pozdrawiam bardzo serdecznie :-)

czesc Danusiu :-D:-D:-D:-D
biedactwo... może to jakieś zatrucie... a nie jelitówka :sorry2:
no ba ba :-D:-D:-D kawka dla Ciebie znajdzie się zawsze :-D
ja tez się nie mogę doczekac :-D:-D:-D

Cześć kochana nie wiedziałam, że jeszcze jesteś :-)

Nie wiem co to ale najpierw bół żołądka był i zgaga straszna a teraz ból jelit i rozwolnienie martwi mnie bo trwa już kilka dni więc czas się do białego wybrać koniecznie :sorry2:

Wiedziałam, że coc jak co ale kawkę to dostanę :-) :-D:-D:-D:-D:-D:-D

No ja też ale to jeszcze tydzien tylko :-)

Jak porządeczki??

Cześć kochana nie wiedziałam, że jeszcze jesteś :-)

Nie wiem co to ale najpierw bół żołądka był i zgaga straszna a teraz ból jelit i rozwolnienie martwi mnie bo trwa już kilka dni więc czas się do białego wybrać koniecznie :sorry2:

Wiedziałam, że coc jak co ale kawkę to dostanę :-) :-D:-D:-D:-D:-D:-D

No ja też ale to jeszcze tydzien tylko :-)

Jak porządeczki??

no jeszcze chwilke jestem :-p:-p

koniecznie idz do białego :tak:

:-D:-D:-D:-D:-D

które porządeczki?? :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

Mama pogoniła mnie z kuchni, więc weszłam do Was na chwilkę na kawkę.....znajdzie sie dla mnie??:zawstydzona/y:

Pytasz pewnie, że się znajdzie :-) bhfg..jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry