reklama

Odskocznia;))))

reklama
Wiecie co.....a mojemu papie odbiło....wczoraj, kiedy wróciłam z pracy poinformował mnie, że zabiera się za robienie huśtawki z drabinkami do naszego ogrodu......pytam go "po co, skoro dzieci nie ma", stwierdził, że to nam przyspieszy "proces działacza" :zawstydzona/y: i nie da sobie przegadać, że my nie chcemy żadnej huśtawki itp. lekka przesada....:cool:

No to nieżle się Tatuś zakręcił.....niech zrobi większą zawsze Ty będziesz mogła się pohuśtać ;-)

No to nieżle się Tatuś zakręcił.....niech zrobi większą zawsze Ty będziesz mogła się pohuśtać ;-)

Wiesz....poważnie Nam wczoraj nie było do śmiechu....wnerwił mnie maksymalnie...nie chcę niczego "na zaś", w tej kwestii to ja jestem baaaaaaaaaaardzo przesądna, już w 2 ciąży wyprawkę kupiłam i co....nie chcę takich sytuacji, ale przeciez jak się mój ojciec na coś uprze to koniec....

Wiesz....poważnie Nam wczoraj nie było do śmiechu....wnerwił mnie maksymalnie...nie chcę niczego "na zaś", w tej kwestii to ja jestem baaaaaaaaaaardzo przesądna, już w 2 ciąży wyprawkę kupiłam i co....nie chcę takich sytuacji, ale przeciez jak się mój ojciec na coś uprze to koniec....

No to mu to powiedz Twoje podwórko Twoja decyzja i koniec

Danusiu dziękuję Ci kochana za cudowny dzień :-D:-D:-D było po prostu rewelacyjnie !!!! :-D:-D:-D:-D uff... dobrze że Twój mężczyzna mi wybaczył to przetrzymywanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D no pewnie że zawitam :-D:-D:-D:-D

Ewelinko kochana pracusiu Ty :-p:-p:-p:-p to jak przyjedzieszz to będziemy lodziarza szukać :-D:-D:-D:-D Może z brudnym tyłkiem...co nie Danusiu ???!!! :-p:-p:-p:-p:-p:-p

No to mu to powiedz Twoje podwórko Twoja decyzja i koniec

Yhy.....nie znasz mojego ojca...jak wbije sobie cos do głowy to nie ma bata!
Tylko, że ja nie wyobrażam sobie, żeby w moim ogrodzie stała hustawka z drabinkami, może jeszcze piaskownicę zrobi i łopatki zakupi na ZAŚ....ech....P ma to dziś załatwić, bo ja już siły na mojego papę nie mam....

Zaczyna mnie brzuch boleć.......:wściekła/y:

Danusiu dziękuję Ci kochana za cudowny dzień :-D:-D:-D było po prostu rewelacyjnie !!!! :-D:-D:-D:-D uff... dobrze że Twój mężczyzna mi wybaczył to przetrzymywanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D no pewnie że zawitam :-D:-D:-D:-D

Ewelinko kochana pracusiu Ty :-p:-p:-p:-p to jak przyjedzieszz to będziemy lodziarza szukać :-D:-D:-D:-D Może z brudnym tyłkiem...co nie Danusiu ???!!! :-p:-p:-p:-p:-p:-p

Z brudnym tyłkiem????Nie rozumieć.........:no:
No tak teraz szyfrować będą.....:-p

reklama

Ja też dziękuje odpoczełam u Ciebie niesamowicie musimy to koniecznie znowu powtórzyć ;-)
No wybaczył ale wiesz warunek jest niestety do spełnienia :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Taaaa koniecznie ze zgrabnym , brudnym tyłkiem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a mówiłam zrobić zdjęcie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Yhy.....nie znasz mojego ojca...jak wbije sobie cos do głowy to nie ma bata!
Tylko, że ja nie wyobrażam sobie, żeby w moim ogrodzie stała hustawka z drabinkami, może jeszcze piaskownicę zrobi i łopatki zakupi na ZAŚ....ech....P ma to dziś załatwić, bo ja już siły na mojego papę nie mam....

Zaczyna mnie brzuch boleć.......:wściekła/y:

Kurcze to nie dobrze jak taki uparty :sorry:
Mnie już boli czemu masz mieć lepiej ?? ;-) dawaj @ będziemy w tych samych dniach :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry