reklama

Odskocznia;))))

reklama
Ja też dziękuje odpoczełam u Ciebie niesamowicie musimy to koniecznie znowu powtórzyć ;-)
No wybaczył ale wiesz warunek jest niestety do spełnienia :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Taaaa koniecznie ze zgrabnym , brudnym tyłkiem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a mówiłam zrobić zdjęcie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kurcze to nie dobrze jak taki uparty :sorry:
Mnie już boli czemu masz mieć lepiej ?? ;-) dawaj @ będziemy w tych samych dniach :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No planowo dziś powinna być, ale coś rozbujać się nie może....:-D:-D:-D i tak będziemy w tych samych dniach....chciał czy nie chciał :-D:-D:-D;-)

Z brudnym tyłkiem????Nie rozumieć.........:no:
No tak teraz szyfrować będą.....:-p

Żadne szyfrować jak jadłyśmy lody przeszedł kelner z fajna pupa ale cały jedne pośladek miał brudny dokładnie prawy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a po chwili kelnereczka się pojawiła z brudnym cyckiem o dziwo też prawym...możesz sobie nas wyobrazić jak to zobaczyłyśmy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Danusiu wiem wiem przyjęłam do wiadomości warunek :-D:-D:-D:-D:-D

taaa.... :przepraszam czy mogłby pan stanąc na chwilke i się odwrócic bo chciałam sfotografować pana tyłek, brudny tyłek???" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja bym się ich spytała, czy fajnie było??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zapeniam Cię, że by nie zrozumieli aluzji :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Danusiu wiem wiem przyjęłam do wiadomości warunek :-D:-D:-D:-D:-D

taaa.... :przepraszam czy mogłby pan stanąc na chwilke i się odwrócic bo chciałam sfotografować pana tyłek, brudny tyłek???" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ojjj tak zaraz stanąć dyskretnie się robi takie zdjęcia kelnerek się kręci a Ty mu cyk zdjęcie pupy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry