reklama

Odskocznia;))))

Przepraszam dziewczyny, ale jednak znikam...myślałam, że jak tu wejdę to będzie mi jakoś lżej...łatwiej, że będę się śmiać, jak zawsze...ale chyba nie potrafię.....nie mogę...nie chcę...z minuty na minutę czuję się coraz gorzej...fizycznie dojdę do siebie, ale psychicznie już chyba nigdy...jestem wrakiem człowieka....pustym w środku człowiekiem...nawet nie stać mnie na łzy...

Życzę Wam Kochana dobrego dnia i nie martwcie się, ja dam sobie radę...
Anetko, Danusiu....dziękuję***

Ewelinko jestem z Tobą całym sercem... :***

reklama
Przepraszam dziewczyny, ale jednak znikam...myślałam, że jak tu wejdę to będzie mi jakoś lżej...łatwiej, że będę się śmiać, jak zawsze...ale chyba nie potrafię.....nie mogę...nie chcę...z minuty na minutę czuję się coraz gorzej...fizycznie dojdę do siebie, ale psychicznie już chyba nigdy...jestem wrakiem człowieka....pustym w środku człowiekiem...nawet nie stać mnie na łzy...

Życzę Wam Kochana dobrego dnia i nie martwcie się, ja dam sobie radę...
Anetko, Danusiu....dziękuję***

Przytulam kochana i jak tylko będziesz czuła taką potrzebę wiesz gdzie jestem....ściskam i jestem z Tobą cały czas :***

Ewelinko jestem z Tobą całym sercem... :***

Przytulam kochana i jak tylko będziesz czuła taką potrzebę wiesz gdzie jestem....ściskam i jestem z Tobą cały czas :***

Dziękuję kochane....ale nie smutać się....bawcie się tutaj jak zawsze...proszę się śmiać!!! i cieszyć każdą chwilą....o to tylko proszę...
I o modlitwę za mojego Aniołka....
[*], mimo wszystko nadal wierzę....

wiem kochana wiem :)

No to teraz czekam ;-), podaj tylko termin i przyjeżdzaj ;-)

Dziękuję kochane....ale nie smutać się....bawcie się tutaj jak zawsze...proszę się śmiać!!! i cieszyć każdą chwilą....o to tylko proszę...
I o modlitwę za mojego Aniołka....
[*], mimo wszystko nadal wierzę....

Ewelinko
[*]
[*]
dla Twojego aniołka będe się modlić za Was oboje a dziś pozwól, że nie będziemy się śmiać bo do śmiechu mi nie jest....poczekamy z tym śmiechem na Ciebie...

Nawet dokładnej daty odejścia nie będzie miała moja Kruszynka....nie wiem jaki dzień mam Dzieciątku wpisać...boże jedyny....nie pytam Cię dlaczego, ale daj mi siłę.....to tak niewiele...

Nawet dokładnej daty odejścia nie będzie miała moja Kruszynka....nie wiem jaki dzień mam Dzieciątku wpisać...boże jedyny....nie pytam Cię dlaczego, ale daj mi siłę.....to tak niewiele...

Kochanie wpisz co Ci serce dyktuje kto jak nie Ty będzie wiedział to najlepiej.... trzymaj się kochana

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry