reklama

Odskocznia;))))

Weszłam tylko pożyczyć słonecznego dnia...
Fizycznie czuję się ciut lepiej - na prochach - psychicznie...cóż...z czasem dojdę do siebie...

ANETKO,
witaj Duszku***....nie wstydź się za Kraków...każdy ma swoje przekonania...choć powiem Ci, że z całym szacunkiem, ale też mam mieszane odczucia...cóż...pozostawmy decyzję mądrzejszym...

Kochana jestem myślami cały czas z Tobą...:***

ja tez nie jestem przekonana do tej decyzji... nie uważam że jest w pełni trafiona... ale w obliczu takiej tragedi poprostu trzaba czasami dać sobie na wstrzymanie... choćby ze względu na rodziny ofiar... ale to jak widać zbyt wiele dla niektórych

zmykam niedługo do mamy... miłęgo dnia dziewczynki

reklama
Kochana jestem myślami cały czas z Tobą...:***

ja tez nie jestem przekonana do tej decyzji... nie uważam że jest w pełni trafiona... ale w obliczu takiej tragedi poprostu trzaba czasami dać sobie na wstrzymanie... choćby ze względu na rodziny ofiar... ale to jak widać zbyt wiele dla niektórych

zmykam niedługo do mamy... miłęgo dnia dziewczynki

Niestety...ludzie różni są...
Na każdego z Nas czeka Nasz Własny Wawel...***

Witaj Madziu;-)

Coś się stało?
Jeśli nie możesz to nie pisz...:sorry:
Problemy osobiste, ale kupiłam dzisiaj deprim i jest znacznie lepiej:zawstydzona/y:
od dwóch dni boli mnie brzuch jak na okres a jestem dopiero w połowie cyklu więc czas odwiedzić ginka w końcu miałam 2 miesiące przerwy:sorry:

Dzień dobry Kobietki :*
Zrobiłam najlepszy zakup zycia hahaha pierwszy raz od 2 mies zjadłam w spokoju śniadanie, wykąpałam się i jeszcze zdążyłam poczytać co u Was :D
Zobacz załącznik 235553

Ewelinko
[*]
[*]
[*] przytulam...
Cieszę się że kruszynce się podoba i ty masz troszkę czasu dla siebie;-)
Całuję was wszystkie gorąco;-)

Przyszłam poprosić o trzymanie kciuków o 18:30 bo jadę z Majką w końcu na to echo serca. Do tej 18:30 to ja zawału chyba dostanę ;/
Miłego dzionka.

Dzień dobry:)

Majsi kciuki zaciśnięte &&&&

MAdziu kochana mocno mocno przytulam:*** widzę że Twój meżczyzna wraca za jeden dzień :-)

Ewelinko Ty wiesz... jestem z Toba cały czas....:***

Danusia a Ty gdzie się podziałaś?

a my mamy w sobotę ślub naszej dobrej koleżanki... i wszystko wskazuje na to że pójde sama... bo M najprawdopodobniej będzie musiał cały weekend siedziec w pracy:baffled:

Ostatnia edycja:
Problemy osobiste, ale kupiłam dzisiaj deprim i jest znacznie lepiej:zawstydzona/y:
od dwóch dni boli mnie brzuch jak na okres a jestem dopiero w połowie cyklu więc cza odwiedzić ginka w końcu miałam 2 miesiące przerwy:sorry:

Kochana, oby problemy szybko poszły w niepamięć i zostały rozwiązane...zdrówka życzę...i koniecznie wybierz się do gina - nie ma na co czekać. Buziam***

Przyszłam poprosić o trzymanie kciuków o 18:30 bo jadę z Majką w końcu na to echo serca. Do tej 18:30 to ja zawału chyba dostanę ;/
Miłego dzionka.

Moniś, zaciskam &&&, będzie dobrze...malutka na pewno jest zdrowa. Buźka

Dzień dobry:)
Ewelinko Ty wiesz... jestem z Toba cały czas....:***
a my mamy w sobotę ślub naszej dobrej koleżanki... i wszystko wskazuje na to że pójde sama... bo M najprawdopodobniej będzie musiał cały weekend siedziec w pracy:baffled:

Dziękuję***
No tak, Łukasz pewnie obstawia co??
Buziam kochana Duszyczko***

DANUŚ,
tęsknię***

Czuję się lepiej, choć nie sypiam po nocy wcale...przeczytałam w 2 nocki Kinga "Pod Kopułą", jakieś 1000 stron :confused2:

Dziękuję***
No tak, Łukasz pewnie obstawia co??
Buziam kochana Duszyczko***

Czuję się lepiej, choć nie sypiam po nocy wcale...przeczytałam w 2 nocki Kinga "Pod Kopułą", jakieś 1000 stron :confused2:

maja miec dyżur na komendzie... le mimo wszystko mam nadzieję że będzie miał jednak wolne

Kochana miło Cię widziec... tak bardzo żałuję że nie mogę do Ciebie chociażby na chwilke wpaśc.... ale duchem jestem cały czas z Tobą Duszku :***

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry