reklama

Odskocznia;))))

reklama
Świętokrzyskie??/ dobrze pamiętam ??? :zawstydzona/y:
my mamy tylko jakieś 60 km... ale pewnie korki na zakopiance będa takie ze :szok::szok::szok::szok:

Yhm...Sandomierz....do rodzinki jedziemy w 10 osób...to sobie wyobraź co się będzie działo :-D:-D:-D:-D Mój znakomity papa już do samochodu szykuję "wyprawkę" hahahhaa
Jakoś przeżyję chyba :sorry:choć wiem, jakie będą pierwsze pytania ciotek, wujków i kuzynostwa, ale ja siedziec w domu nie mam zamiaru ino zwiedzać :-D:-D:-D
Na kroki jesteśmy przygotowani.....zapas PowerRade jest :-D:-D:-D:-D:-D w razie padnięcia:zawstydzona/y:

No i oczywiście mam nadzieję, że obejdzie się bez przygód.....choć nie wiem czy to możliwe...hahah

WIOLA, jak tam? Bierzesz do siebie jakąś stażystkę czy cuś???

Ostatnia edycja:
Yhm...Sandomierz....do rodzinki jedziemy w 10 osób...to sobie wyobraź co się będzie działo :-D:-D:-D:-D Mój znakomity papa już do samochodu szykuję "wyprawkę" hahahhaa
Jakoś przeżyję chyba :sorry:choć wiem, jakie będą pierwsze pytania ciotek, wujków i kuzynostwa, ale ja siedziec w domu nie mam zamiaru ino zwiedzać :-D:-D:-D
Na kroki jesteśmy przygotowani.....zapas PowerRade jest :-D:-D:-D:-D:-D w razie padnięcia:zawstydzona/y:

daleka droga rzeczywiście :tak: ale co to tam dla Was :-D:-D;-);-);-):-p:-p:-p
łoo... znając Ciebie... no to będzie się działo :-D:-D:-D:-D:-D
piesio jedzie z Wami?

reklama
daleka droga rzeczywiście :tak: ale co to tam dla Was :-D:-D;-);-);-):-p:-p:-p
łoo... znając Ciebie... no to będzie się działo :-D:-D:-D:-D:-D
piesio jedzie z Wami?

Ano daleka, ale pewnie wesoła, więc źle nie będzie :-D
Postanowiłam, że będę baaardzo grzeczna, ale jakoś nikt mi nie wierzy.....
Piesek zostaje i rancza naszego pilnuje....wujasa zatrudniliśmy do obejścia :-D:-D:-D także spox, już nam zapowiedział, że grilla na ogrodzie u nas szykuję, więc obawiam sie powrotu....:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry