reklama

Odskocznia;))))

no i widzisz...
teraz mię zaszczeliłas...
to tym bardziej...
biuro rachunkowe....

Kochana wiem, bo moja psiapsióla prowadzi działalność i też początkowo sama prowadziła, ale przy pierwszej kontroli miała nieprzyjemności i musiała się przeszkolić. Z tego co pamiętam to takie szkolenie trwa 6 miesięcy i kosztuje około 3tys., ale to było z jakieś 6 lat temu.
Ale wiesz warto samemu rozliczać, bo po co masz dodatkowe koszty ponosić na księgową itp.

reklama
Dziękować :-)
Weź....nic nie mów o koncie....jestem pod krechą....P jak sie dowiedział to był pełen podziwu, że w dzień wypłaty ja na debecie jadę....:zawstydzona/y:i najgorsze, że doliczyć się kasy nie mogę...

:-D:-D:-D
ech... u nas też cienko... jeszcze nam zwrot z US gdzieś wcielo :szok::szok::szok: masakra...
ale co tam damy rade ;-)

Miłego dnia Ewelinko :-):-):-)

ja też uciekam coś porobic :-)
do jutra
Miłego dnia dziewczyny !!!

witam:*

Anetko rudzia sie melduje - w kiepskim humorze

Violcia ja Ci moge ksiegi prowadzic przez kilka lat prowadzilam je mojemu tacie :):):)

Sis cumolki :* nie przepracuj sie Kochana ;)

Danusia POBUDKA :):):)

reklama
:-D:-D:-D
ech... u nas też cienko... jeszcze nam zwrot z US gdzieś wcielo :szok::szok::szok: masakra...
ale co tam damy rade ;-)

Miłego dnia Ewelinko :-):-):-)

ja też uciekam coś porobic :-)
do jutra
Miłego dnia dziewczyny !!!

Zwrot z US???!!!! Ja już dawno zapomniałam, że jakiś zwrot miałam....daj spokój...mnie to się wyjątkowo kabza nie trzyma.....rozrzutna po tatusiu....:zawstydzona/y:i źle mi z tym...poważnie....ale co tam....

Uważaj na wieszaki hahahahahhahahahahahahhahaa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry