Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.postraszylismy goscia policja jak sie zakonczyl spor,maz pokazal mu,ze ma wszystkie dowody wplaty itd i zwrocil nam kase wraz z kwotami za przesylki,a sukienke mu odeslalismy.myszko nio tylko moja mama nie pije...ona pieniadze wydaje na zycie...na jedzenie...ale to nie zmienia faktu,ze my nie mamy juz od kogo pozyczyc...niech ona sie czasem wykaze... 

a ja sie pytam czy rachunki za leki,kosmetyki,opinie z poradni alergologicznej,neurologicznej,kardiologicznej,gastrologicznej im nie wystarczaja???????? ta franca lekarka orzeczniczka nawet na nas nie spojrzala jak weszlismy,a mala obejrzala w taki sposob,ze podeszla tylko do niej,spojrzala na jej buzie i kazala ja ubrac...nawet jej nie dotknela...oczywiscie po nowym roq odwołuje sie...