reklama

Odskocznia;))))

reklama
hejka dziewczynywięc tak byłam na konsultacji u ginka jak moje wyniki i ogolnie prolaktyna,TSH,testosteron w normie :-)tylko SHBG podwyższone. anastazja mega gratulacje niech maluszek się chowa zdrowo i ładnie rośnie:-):-)
lilijanna ginek mówił że chce mnie zobaczyć tak za 4/6 tyg i jeżeli tab będą działać to już będzie widział czy coś się dzieje:tak:jeśli nie to przejdę na mocniejsze leki. bett Alanek dobrze rośnie jak na drozdzach skończył 4 latka a wygląda na 5/6 :szok::-D:-D:-D:-D od wrzesnia idzie do przedszkola :tak::-) a jak martusia?wszystko dobrze? pozdrawiam was buziaki :* pleni jak napisałam wyzej wyniki oki tylko SHBG pozdwyższone.....wspomniałam mu ze moja kolezanka z tymi lekami co ja brala jeszcze cło:tak:;-) mówił że damy sobie czas jeszcze do nastepnej wizyty czyli 4/6 tyg jesli nic zauwazy zmieni mi leki mocniejsze :-) mowil ze ma nadzieje ze te slabsze leki zadzialaja;-):-D no zobaczymy nic tylko byc cierpliwym:-D buziaki dla was :*:*:*:*:

Pozdrawiam kochane i życzę miłego dzionka ;-):-):-)

Ostatnia edycja:
angel shbg wskazuje na PCOS i cykle bezowulacyjne, ja miałam wszystkie wyniki hormonalne w normie ( a owu brak )tylko prolaktyna troszkę sobie szalała, głównie po obciażeniu. u mnie gin też tak mówił, ze lepiej spróbować czy działają słabsze, ale szybko porzucił ten model bo organizm ani myślał współpracować (uparty jak właścicielka :-D) ale każda kobietka jest inna, dobrze, że ten lekarz ma indywidualne podejście a nie masowo ;-) :*

Emka nadal w dwupaku, cc we czwartek, bo chca podac malej sterydy na plucka. Ponoc byly juz 2 przypadki w tym szpitalu, ze dzieci urodzone w 38tc mialy problemy z oddychaniem.
Trzymamy nadal kciukasy &&&&

Wow.. to bedzue owocny czwartek :) superasnie....emka, czarna, Plenitude zaciskam za was kciukaski

My już na kropelkach na kolki.. niestety młodego gazy tak mecczyły ze inaczej się nie dalo... dziś była połozna moja najulubiensza kobietka, ukreciła pepowinke hahha bo się trzymał na osttaniej niteczce :)także już mamy piękny pępuszek :)zaczyna nabierać ciałka, przybral w tydzień 200gram wiec pięknie :)AAA i wczoraj zaliczyliśmy pierwszy spacerek.... było superasnie bo młody pięknie spal....

mysiak wywołałam Cię myślami, zanim napisałam pomyślałam co tam u mysiaka i Dareczka?? no i masz, post pod moim :-) ja już brata poprosiłam żeby mi sab simplex w Guben kupił i w tym miesiącu przywiózł ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry