Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Teraz to juz cukinie mamy wszystkie hehehhehe

mam co najwyżej piłki pimpongowe
wiecie jak mi to przeszkadza???? cholernie...kompleksy jak diabli i co najlepsze cycki zmalały mi po ciąży,po tym jak skończył mi się pokarm i po tym,ze w ciazy duzo schudłam...ehh..

,ale jakie?? naturalne
?? z ssaka

????? też lubie popatrzeć na firanki.mam jobca na ich punkcie
.
.i tak zje
.ja uwielbiam ciasta...moja teściowa piecze wszystkie możliwe,sama nawet wymysla,zawsze jej wychodzą i są przepyszne,torty też robi no kobita ma talent...ja niestety nie robie,bo dla mnie takiego talentu nikt nie zarezerwował...yhh,ale jestem specem od konsumpcji i niech tak zostanie.a najbardziej lubie karpatkę...ojjjj

A co wy wszytkie z tymi malymi cycami?? Ja tam na moje nie narzekam![]()

jestem w domu w k-cach. mam tu rodzinę, zresztą spodziewam się co weekend odwiedzin reszty rodzinki.Emy sciagnelam Cie myslami.Boziu,myslalam,ze Wy juz w domu,u siebie,z mezem...Kiedy myslisz,ze uda Wam sie wyleciec z Polski?A jak Ty sie czujesz?Tyle czasu w stresie...Czy masz tutaj rodzine,ktora Cie wspiera,przyjaciol,kt Cie odwiedzaja?
Ja po porodzie spedzilam 8 dni w szpitalu i mialam dosc,depresji szybko dostalam.Nie wiem jak Ty sobie z tym wszystkim radzisz...