Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Teraz to juz cukinie mamy wszystkie hehehhehe

mam co najwyżej piłki pimpongowe
wiecie jak mi to przeszkadza???? cholernie...kompleksy jak diabli i co najlepsze cycki zmalały mi po ciąży,po tym jak skończył mi się pokarm i po tym,ze w ciazy duzo schudłam...ehh..

,ale jakie?? naturalne
?? z ssaka

????? też lubie popatrzeć na firanki.mam jobca na ich punkcie
.
.i tak zje
.ja uwielbiam ciasta...moja teściowa piecze wszystkie możliwe,sama nawet wymysla,zawsze jej wychodzą i są przepyszne,torty też robi no kobita ma talent...ja niestety nie robie,bo dla mnie takiego talentu nikt nie zarezerwował...yhh,ale jestem specem od konsumpcji i niech tak zostanie.a najbardziej lubie karpatkę...ojjjj

A co wy wszytkie z tymi malymi cycami?? Ja tam na moje nie narzekam![]()

jestem w domu w k-cach. mam tu rodzinę, zresztą spodziewam się co weekend odwiedzin reszty rodzinki.Emy sciagnelam Cie myslami.Boziu,myslalam,ze Wy juz w domu,u siebie,z mezem...Kiedy myslisz,ze uda Wam sie wyleciec z Polski?A jak Ty sie czujesz?Tyle czasu w stresie...Czy masz tutaj rodzine,ktora Cie wspiera,przyjaciol,kt Cie odwiedzaja?
Ja po porodzie spedzilam 8 dni w szpitalu i mialam dosc,depresji szybko dostalam.Nie wiem jak Ty sobie z tym wszystkim radzisz...