reklama

Odskocznia;))))

reklama
A wiecie w Żorach na rynku jest kafejka "word strid cafe" ma klimacik kawka ochhh nie pytacjcie swojego czasu byłam tam stałą klientką w niedziele mężuś mnie tam na kawkę zabrał jak wracaliśmy od mojej kawki.
To fajny pomysł w sumie kafejek z klimatem u nas jest bardzo mało a takie miejsca mają swoją "magię" :tak:

dokladnie strasznie tego malo - teraz to same imprezy i na tym kase zbijaja...
i mam nadzieje ze wkoncu przyjmie sie to w PL ze w pubach, restauracjach sie NIE PALI!!! tutaj tak jest wszedzie i ludzi to nie odstrasza wrecz przeciwnie... tu do pubow chodza dziadki w moim wieku i nikt palcami ich nie wytyka i nie wazne o jakiej porze... bardzo mi sie to podoba...

dokladnie strasznie tego malo - teraz to same imprezy i na tym kase zbijaja...
i mam nadzieje ze wkoncu przyjmie sie to w PL ze w pubach, restauracjach sie NIE PALI!!! tutaj tak jest wszedzie i ludzi to nie odstrasza wrecz przeciwnie... tu do pubow chodza dziadki w moim wieku i nikt palcami ich nie wytyka i nie wazne o jakiej porze... bardzo mi sie to podoba...

Już się przyjmuje w tej kafejce nie można palić i to mi się tam tak podoba ale i wielu innych też już są zakazy palenia.
W tej Word.... chodzą nawet babcie z dziadkami i to jest fajne widać każdy szuka takiego spokojnego miejsca, łagodna muzyka. kanapy, stoliczki i klimat...to jest to :-)

Już się przyjmuje w tej kafejce nie można palić i to mi się tam tak podoba ale i wielu innych też już są zakazy palenia.
W tej Word.... chodzą nawet babcie z dziadkami i to jest fajne widać każdy szuka takiego spokojnego miejsca, łagodna muzyka. kanapy, stoliczki i klimat...to jest to :-)

mnie to sie wlasnie marzy taka w moim klimacie... ojjjjjj musze chyba zagrac w totka:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry