Anetka83
zbyt wiele...
ja jeszcze chyba spie :--( przepraszam:-
-( doczytalam:-
-(
bidulka...
dziekuje ;-);-)
no spoko... nie masz za co przepraszac tylko się zdziwiłam

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jeszcze chyba spie :--( przepraszam:-
-( doczytalam:-
-(
bidulka...
dziekuje ;-);-)

no spoko... nie masz za co przepraszac tylko się zdziwiłam![]()

... więc kupa pracy przede mną 
domyslam się co przeżywasz... ale nie stresuj się na pewno wszystko będzie dobrze
o której masz usg?? będziemy trzymac kciuki i czekac na wiesci :-)
ja dopiłam kawkę i zmykam robic obiad i sprzatac bo dzisiaj jadę po mojego M a pozniej przywoże teściową na obiad do nas... więc kupa pracy przede mną
miłego dnia :-)
Mam taką nadzieję ehhhhMajsi zobaczysz jak szybciutko miną te 3 m-ce i Twój mężczyzna będzie przy Tobie !!!! :-)
Trzymam kciuki.
JUTRO MAM PIERWSZE USG
matko jak sie ciesze!!!!!!
no i GRATULUJE pierwszego KOPNIAKA!!!!!ale ci zazdroszcze![]()

tzn jutro będę trzymała o 9:50 
Ja chętnie ale dziś nie mam głowyhej dziewczyny!!!
jestem juz w domu i od wczoraj nie spałam,pralka hula cała para,pies od tesciowej odebrany
spróbuje poczytac zaległosci,i mam nadzieje sie przy nich usmiechac:-)
a moze mi ktos stresci?:-)
hej dziewczyny!!!
jestem juz w domu i od wczoraj nie spałam,pralka hula cała para,pies od tesciowej odebrany

waszego czasu to 9.50 ;-);-) dziekuje bardzo ;-);-)
milego dzionka kochana :*
hej dziewczyny!!!

Anetko, dziękuję Kochana, żeby to było tylko skuteczne...ech....trzymam się....jakośDzień dobry :-)
mam nadzieję
zapraszam))) :-)
żadnych dołków... wysyłam koparkę co by je zakopała !!!
![]()
będzie !!!! zobaczysz!!! :-)
Karola żadnych smutków prosze !!!! wiem że ten dzień - termin porodu jest jednym z najstrasznieszych w naszym życiu.... i chyba na zawsze już tak pozostanie... ale Kochana masz małęgo okruszka pod sercem i nie możesz się teraz stresowac i denerwowac bo dzidzius to czujeTrzymaj się Kochana !!! już niedługo będziesz tuliła malucha do serducha!!!
Ilonka masakra z tym ginem...
Majsi zobaczysz jak szybciutko miną te 3 m-ce i Twój mężczyzna będzie przy Tobie !!!! :-)
dziewczynki nasza kochana Danusia ma zapalenie płuc i leży grzecznie w łóżeczku kurując się. Jest bardzo słaba dlatego też do nas nie zagląda ale jak tylko poczuje się lepiej pojawi się tutaj :-)
Kazała Was wszystkie serdecznie pozdrowic !!!!
a gdzie Gabrysia ?i Rudzia ?
Kawki ?![]()
;-)Anetko, dziękuję Kochana, żeby to było tylko skuteczne...ech....trzymam się....jakoś;-)