reklama

Odskocznia;))))

reklama
domyslam się co przeżywasz... ale nie stresuj się na pewno wszystko będzie dobrze :tak:
o której masz usg?? będziemy trzymac kciuki i czekac na wiesci :-)

ja dopiłam kawkę i zmykam robic obiad i sprzatac bo dzisiaj jadę po mojego M a pozniej przywoże teściową na obiad do nas :szok: ... więc kupa pracy przede mną :baffled:

miłego dnia :-)

domyslam się co przeżywasz... ale nie stresuj się na pewno wszystko będzie dobrze :tak:
o której masz usg?? będziemy trzymac kciuki i czekac na wiesci :-)

ja dopiłam kawkę i zmykam robic obiad i sprzatac bo dzisiaj jadę po mojego M a pozniej przywoże teściową na obiad do nas :szok: ... więc kupa pracy przede mną :baffled:

miłego dnia :-)

waszego czasu to 9.50 ;-);-) dziekuje bardzo ;-);-)

milego dzionka kochana :*

hej dziewczyny!!!
jestem juz w domu i od wczoraj nie spałam,pralka hula cała para,pies od tesciowej odebrany
spróbuje poczytac zaległosci,i mam nadzieje sie przy nich usmiechac:-)
a moze mi ktos stresci?:-)

Majsi zobaczysz jak szybciutko miną te 3 m-ce i Twój mężczyzna będzie przy Tobie !!!! :-)
Mam taką nadzieję ehhhh

.

JUTRO MAM PIERWSZE USG:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

matko jak sie ciesze!!!!!!

no i GRATULUJE pierwszego KOPNIAKA!!!!!ale ci zazdroszcze:rofl2::rofl2:
Trzymam kciuki :tak::tak::tak: tzn jutro będę trzymała o 9:50 :D NA pewno wszystko jest dobrze :*
Niedługo tez poczujesz :tak:

hej dziewczyny!!!
jestem juz w domu i od wczoraj nie spałam,pralka hula cała para,pies od tesciowej odebrany
Ja chętnie ale dziś nie mam głowy :D
Byłam w pracy 10 godzin i padam na rujek własnie robię sobie pierogi i chyba mykam do łóżeczka :-)
Miłego wieczorku Kochane :*

hej dziewczyny!!!

witaj Kochana oj stesknilismy sie za Toba ;-);-) opowiadaj jak bylo ;-);-)

cumolki kolorowych snow wszystkim zycze i do juterka;-);-) wroce z fotkami;-);-);-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

dzień dobry :-D

waszego czasu to 9.50 ;-);-) dziekuje bardzo ;-);-)

milego dzionka kochana :*

no to czekam z niecierpliwością na wieści :-)

hej dziewczyny!!!

Hej Iza :-) witamy :))))))
opowiadaj jak było i fotki wklejaj :-D

Majsi szybciutko zleci...zobaczysz :tak:

Ilonka
a Ty gdzie się podziewasz?:szok:

Madzia kochana... odezwij się ... jak samopoczucie...jak się trzymasz ?

a ja miałam dzisiaj przerąbaną noc.... ok 1 w nocy obudził nas piesek... Shira co po chwilę przez ponad godzinę albo wymiotowała albo miała biegunkę... byłam przerażona... widzac że biedactwu strasznie cos dolegało...:-( była taka słabiutka... zmierzyłam jej temperaturę ale miała nie podniesioną... dlatego też gdy jej perturbacje żołądkowe ustały i poszła spac położyliśmy sie i na szczęście do rana był spokój. Teraz już chyba czuje się lepiej... nic się nie wymksnęło psince. A ja już myślałam że trza będzie w nocy do klinki jechac :sorry2:
A Nuka była tak okropnie przerażona tym co się dzieje :baffled:

kawki ???

a tak na marginesie POBUDKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:szok::szok::szok:

eh... ale leje :wściekła/y:

Dzień dobry :-)

mam nadzieję :sorry2:
zapraszam :)))) :-)

żadnych dołków... wysyłam koparkę co by je zakopała !!!
images

będzie !!!! zobaczysz!!! :-)

Karola żadnych smutków prosze !!!! wiem że ten dzień - termin porodu jest jednym z najstrasznieszych w naszym życiu.... i chyba na zawsze już tak pozostanie... ale Kochana masz małęgo okruszka pod sercem i nie możesz się teraz stresowac i denerwowac bo dzidzius to czuje:tak: Trzymaj się Kochana !!! już niedługo będziesz tuliła malucha do serducha!!!

Ilonka masakra z tym ginem...:wściekła/y:

Majsi zobaczysz jak szybciutko miną te 3 m-ce i Twój mężczyzna będzie przy Tobie !!!! :-)

dziewczynki nasza kochana Danusia ma zapalenie płuc i leży grzecznie w łóżeczku kurując się. Jest bardzo słaba dlatego też do nas nie zagląda ale jak tylko poczuje się lepiej pojawi się tutaj :-)
Kazała Was wszystkie serdecznie pozdrowic !!!!

a gdzie Gabrysia ? :szok: i Rudzia ? :szok:

Kawki ?
images
Anetko, dziękuję Kochana, żeby to było tylko skuteczne...ech....trzymam się....jakoś:zawstydzona/y:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry