Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A więc..................stwierdzam jednoznacznie, iż obecna tu koleżanka (czyli ja), chyba nie czuje się najlepiej, wypisując takie rzeczy ha ha ha Odbija totalnie......ale tak w ogóle to wsio przez Was....pozytywnie zakręcone....;-);-)????????????????
Obiad będzie.....;-)Nic z tego mam tylko ziemniaki i buraki![]()
Ale chociaż "wungla" dorzuć ha ha haNic z tego mam tylko ziemniaki i buraki![]()
musze danulka tak zrobić i zobaczymy ja zrobiłam sobie miksturę kanapeczki z szyneczką i grzybki w occie masakra te zachcianki:-):-)karola może szykuj sobie kanapki, żeby zjeść zanim wstaniesz z łóżka to ponoć pomaga na mdłości
A więc..................stwierdzam jednoznacznie, iż obecna tu koleżanka (czyli ja), chyba nie czuje się najlepiej, wypisując takie rzeczy ha ha ha Odbija totalnie......ale tak w ogóle to wsio przez Was....pozytywnie zakręcone....;-);-)
Obiad będzie.....;-)

Ale chociaż "wungla" dorzuć ha ha ha

musze danulka tak zrobić i zobaczymy ja zrobiłam sobie miksturę kanapeczki z szyneczką i grzybki w occie masakra te zachcianki:-):-)
A łyżka na to "Niemożliwe"!!! ha ha ha
Dziewczynki, musze Wam coś powiedzieć, coś bardzo powaznego.....i to już nie jest śmieszne....

Już pisałam....tylko tyle, że jestem nienormalna....Mów, bom głodna![]()
;-)

Wiem...wiem.....śmieję się z własnej głupoty...;-)Spokojnie to tylko żarty ale powodują usmiech a to już coś ;-)