Danula
czekam ciągle czekam.....
To były 3 kanapki...
Ale jakby co, to jesio nie zjadłam dwóch to sie podziele;-)
Smacznego zjedz sama nie będe taka ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To były 3 kanapki...
Ale jakby co, to jesio nie zjadłam dwóch to sie podziele;-)
A może by mu jaką wałówkę w zamian.......tonący brzytwy się chwyta nie...;-)![]()

Dorzucam ogórki korniszony - kiszoniaki, pieczeń rzymską własnej roboty, żubrówkę wł.roboty i żeby nie było batonika grześka na osłodę, ale czy oby on na pewno przekupny? ha ha haJa ze swej strony mogę dać skrzynkę jabłek, wino cytrynowe własnej roboty i garnek gołąbków![]()
viola z czym jadłaś kanapeczki może mnie najdzie ochota bo jak na razie to nie mam na nic a muszę wziąść leki a bez śniadanka nie mogę.
Mój kuzyn jest prawnikiem, wsio w dobrej intencji, wybroni nas, a jak nie w najgorszym przypadku dostaniemy w zawiasach ha ha haHahahaha to łapówka pójdziemy siedzieć![]()
Dorzucam ogórki korniszony - kiszoniaki, pieczeń rzymską własnej roboty, żubrówkę wł.roboty i żeby nie było batonika grześka na osłodę, ale czy oby on na pewno przekupny? ha ha ha
Dorzucam ogórki korniszony - kiszoniaki, pieczeń rzymską własnej roboty, żubrówkę wł.roboty i żeby nie było batonika grześka na osłodę, ale czy oby on na pewno przekupny? ha ha ha

Chlebek razowy na miodzie, masełko, sałata, szynka roboty domowej, kawałek żółtego sera, pomidor i ser camembert

no to trochę skarbeczku mi pomogłaś w wyborze więc idę zrobić też kanapeczki bo już mi nie dobrze i zaraz odwiedzę kibelek więc kochane wracam za pare minutek buziaczki:-):-)chlebek razowy na miodzie, masełko, sałata, szynka roboty domowej, kawałek żółtego sera, pomidor i ser camembert