Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana, juz ja się z "NIM" tak rozmówię, że zaraz wszystkie będziemy chwalić się brzuchami....a mężczyźni będą nas na rękach nosić i sypać róże pod stopy ha ha ha \Ktoś za dużo romansideł się chyba naoglądał
Będzie dobrze...i dla nas zaświeci słoneczko....![]()
ale wizja się mi baaaardzo podoba 
Może...mam nadzieję....ale u niej to już bardzo długo trwa....depresja nie chce odejść, leki nie pomagają...a teraz... przy ciąży, ciężko dobrać leki które nie zaszkodzą maluszkowi...Ojj to nie dobrze na depresje pewnie ma jakieś leki... a może ciąża ją wyleczy?
normalnie, nie nadążam![]()
Kochana, bo my szybkie dziołchy ha ha ha wsio z półobrotu;-)normalnie, nie nadążam![]()
Może...mam nadzieję....ale u niej to już bardzo długo trwa....depresja nie chce odejść, leki nie pomagają...a teraz... przy ciąży, ciężko dobrać leki które nie zaszkodzą maluszkowi...
No ba! Nawet pisemną petycję wyślę....Wiem musi zaświecićale wizja się mi baaaardzo podoba
![]()
No ba! Nawet pisemną petycję wyślę....
Już się śmiałam do P, że ja to chyba w tym roku do samego św. Mikołaja napiszę ha ha ha