reklama

Odskocznia;))))

reklama
i bardzo dobrze. Danula u nas była awantura o zupę pomidorową że nie jest taka jak babcia robi jego to mu powiedziałam żeby pojechał do babci na obiad jak mu coś nie pasuje. Dość że moja mama przyjechała posprzątała całe mieszkanie nasze bo ja jeszcze nie mogę zrobiła pyszną zupę a on zrobił taką awanturę jak by nie wiem co to było. Nie mam już siły jeszcze dochodzi kwestia baraszkowania i nie jest za ciekawie. Najgorsze jest to że od poniedziałku do piątku on pracuje po 12h mało co się widujemy więc wekend jest dla nas a tu jak zwykle coś musi pujść nie tak.

Echh co z tymi chłopami się dzieje ja nie rozumiem normalnie :no:

DANULKA NIE WIEM JA JESTEM ZAŁAMANA MAM NADZIEJĘ ŻE JAKOŚ SIĘ TO WSZYSTKO UŁOŻY BO JA NIE WYRABIAM:wściekła/y::wściekła/y:
EWELINKA STRASZNIE MI PRZYKRO JA TEZ MAM ZAGROŻONĄ CAŁY CZAS I WIEM CO TO ZNACZY I JAKI JEST STRACH JA JUŻ WZIĘŁAM 2 ZASTRZYKI MAM JESZCZE 8 A DALEJ MAM TE UPŁAWY MAM NADZIEJĘ ŻE NIE DŁUGO MI PRZEJDĄ BO CAŁY CZAS MYŚLĘ CZY WSZYSTKO JEST DOBRZE.ALE MUSI BYĆ I NIE MA INNEJ OPCJI:-):-)

Dziękuję w jej imieniu....
Chyba trzeba poważnie pogadać "z tym na górze", bo wsio idzie nie tak, jak powinno!!! Rozmówię się z nim dzisiaj.....(odbija komuś ;-))

Nie wiem czy ta rozmowa coś da jakoś nie widzę szans na poprawę :no:

DANULKA NIE WIEM JA JESTEM ZAŁAMANA MAM NADZIEJĘ ŻE JAKOŚ SIĘ TO WSZYSTKO UŁOŻY BO JA NIE WYRABIAM:wściekła/y::wściekła/y:
EWELINKA STRASZNIE MI PRZYKRO JA TEZ MAM ZAGROŻONĄ CAŁY CZAS I WIEM CO TO ZNACZY I JAKI JEST STRACH JA JUŻ WZIĘŁAM 2 ZASTRZYKI MAM JESZCZE 8 A DALEJ MAM TE UPŁAWY MAM NADZIEJĘ ŻE NIE DŁUGO MI PRZEJDĄ BO CAŁY CZAS MYŚLĘ CZY WSZYSTKO JEST DOBRZE.ALE MUSI BYĆ I NIE MA INNEJ OPCJI:-):-)

Będzie dobrze ja to wiem a jam czarownica więc spokojnie ;-)

No tak, tylko, że ona na dodatek ma depresję....ech...wsio skomplikowane...
A u Ciebie będzie na pewno dobrze i taką wersję trzeba przyjąć ;-):-):-):-)
Wierzę, że tak będzie :-)

reklama
Nie wiem czy ta rozmowa coś da jakoś nie widzę szans na poprawę :no:

Będzie dobrze ja to wiem a jam czarownica więc spokojnie ;-)
Kochana, juz ja się z "NIM" tak rozmówię, że zaraz wszystkie będziemy chwalić się brzuchami....a mężczyźni będą nas na rękach nosić i sypać róże pod stopy ha ha ha \Ktoś za dużo romansideł się chyba naoglądał:laugh2::laugh2::laugh2:
Będzie dobrze...i dla nas zaświeci słoneczko....:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry