reklama

Odskocznia;))))

reklama
UUfff witajcie!!!
dobrze ,że dziś wzięłam urlop na żądanie :-)- to przynajmniej nadrobiłam, tak to w życiu bym nie przeczytała :tak::szok:
Witaj WIOLA! :)))
Rudzia może posiedziałaś sobie w kąciku - a tu bez prezesa się dziewczyny rozszalały -"jak kota nie ma to myszy harcują"

Karolka - widzę humorek dziewczyny już Ci poprawiły - a ja dodam, że bez przytulanek można żyć (hihiii) jak z Leo byłam w ciąży to od 3 tygodnia do porodu musiała być abstynencja:szok: luuuz :-D:-D Teraz też mam bo dziś idę na posiew i brałam antybiotyki i nie będzie sexu bo się bakterii boję!!!:-D:tak::tak:
Powiedzcie mi moje drogie Karolka i Ewelina - gdzie wasi mężowie się badali???Można pójść bez skierowania?Bo mąż chce a nie wiemy gdzie/co/jak...
Ja to odnośnie tych bakterii...bym chciała mąża przebadać :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Helloł Kobietki :D Właśnie wróciłam z lasu i padam na ryjek :D Ale w lesie jest cudownieeee i ile grzybków :D Lecę teraz coś z nich na obiad wyczarować a później poczytam co pisałyście do miłego :*

reklama
Ale się zaczytałam jejjjuuuuu muszę spadać bo do gina idę, a tu głowa nie umyta...:szok: i mąż wraca w domu balagannnnnn rany musiałyście tyle pisać???:-);-):-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry