reklama

Odskocznia;))))

Fakt...
Nie znamy się...
Wiola jestem!:happy:
witam marta z tej strony :)

UUfff witajcie!!!
dobrze ,że dziś wzięłam urlop na żądanie :-)- to przynajmniej nadrobiłam, tak to w życiu bym nie przeczytała :tak::szok:
Witaj WIOLA! :)))
Rudzia może posiedziałaś sobie w kąciku - a tu bez prezesa się dziewczyny rozszalały -"jak kota nie ma to myszy harcują"

no tak wlasnie widzialam mialam co nadrabiac hihihi ale znow jestem z wami i porzadek tu przyprowadze :D:D: no i o skladeczkach pamietac :D nowy miesiac sie zbliza :-)

Helloł Kobietki :D Właśnie wróciłam z lasu i padam na ryjek :D Ale w lesie jest cudownieeee i ile grzybków :D Lecę teraz coś z nich na obiad wyczarować a później poczytam co pisałyście do miłego :*
witaj kochana :* to ja troche tych grzybkow poprosze ojjjjj jakie swierzutkie z lasu juz czuje ten zapach mniam :)

reklama
witam marta z tej strony :)

no tak wlasnie widzialam mialam co nadrabiac hihihi ale znow jestem z wami i porzadek tu przyprowadze :D:D: no i o skladeczkach pamietac :D nowy miesiac sie zbliza :-)

witaj kochana :* to ja troche tych grzybkow poprosze ojjjjj jakie swierzutkie z lasu juz czuje ten zapach mniam :)

Jakie składki???
Ja nic nie wiem!!!:szok::szok::szok::szok:

:-):-):-):-) jeloł

:cool2::cool2: eh ciężko mi8 się pisze bo cały czas szczenior gramoli mi się na kolana :szok::-D

no helołłłłł malenka :) co tam u ciebie:) ????

a dziękuje dziękuje :-D jakoś leci :-) do przodu :-)

wariatki:-):-):-);-)
Aneta a gdzie Ty byłas jak Ciebie nie było?

M siedział tydzien na L4 wiec zajmowaliśmy się sobą ;-):cool2::-D

czesc Wiola:))) miło Cię poznac :-D

kto mi posprząta chałupkę , hę ??? :szok::-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry