reklama

Odskocznia;))))

reklama
To bardzo istotny pomocnik domowy....
Mój psitek ma ADHD, ale takiego burdello w domu to mi nigdy nie zrobił:laugh2::laugh2::laugh2:

hehe :-D
a to co zastalismy w sobotę... :szok::szok::szok: bylismy za krakowem... bez psinek bo mała ma chorobę lokomocyjną i do autka bez tabletek jej nie moge zabrac...a tabletek nie miałam.... więc ta zołza w ramach buntu pogryzła na strzępy wszystkie :szok: zdjęcia z ramkami które były na półce nad łóżkiem i zjadła kawałek tapczanu (wygryzła dziurę i wyciagnęła spppooorooo gąbki ze śordka) :szok::szok::szok::szok:

ja pieska nie mam ale za to kochanego synusia :) czasami jeszcze wieksza demolka :D:D:D: ale za to jeszcze bardziej go kocham :D:D:D:D: heheheh
Ja miałam 2 pieski, ale jeden niestety zdechł....ze starości miał 18 lat....
A "Jorek" (tak się wabi), prawie jak dzieciak.....przytulasek...zabawki swoje ma.....się ostatnio śmieliśmy że to nasz synek.....:laugh2::laugh2::laugh2:

a to co zastalismy w sobotę... :szok::szok::szok: bylismy za krakowem... bez psinek bo mała ma chorobę lokomocyjną i do autka bez tabletek jej nie moge zabrac...a tabletek nie miałam.... więc ta zołza w ramach buntu pogryzła na strzępy wszystkie :szok: zdjęcia z ramkami które były na półce nad łóżkiem i zjadła kawałek tapczanu (wygryzła dziurę i wyciagnęła spppooorooo gąbki ze śordka) :szok::szok::szok::szok:

hehehehhehe mamusia sie bawi to psiaczki tez a co sobie maja odmawiac :-D:-D:-D

O dżizasssssssssssssss :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Chyba bym się wściekła, delikatnie rzecz ujmując.....:zawstydzona/y:

A "Jorek" (tak się wabi), prawie jak dzieciak.....przytulasek...zabawki swoje ma.....się ostatnio śmieliśmy że to nasz synek.....:laugh2::laugh2::laugh2:

ja zaluje bo nie moge miec psiaka a bardzo bym chciala a jeszcze bardziej to Kacperek ;)
ale u nas w bloku to zabronione nie mozna miec psiakow :(:(:(:(:(:(

piękny wiek...
no bo psy to jak dzieci... skazane na nas... i nigdy się nie usamodzielnią ;-):-)

hehehehhehe mamusia sie bawi to psiaczki tez a co sobie maja odmawiac :-D:-D:-D

no a jak :-D racja :cool2:

O dżizasssssssssssssss :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Chyba bym się wściekła, delikatnie rzecz ujmując.....:zawstydzona/y:

eh... no ja zaczełam się smiac, M tez... a jak Shirka popatrzyła na nas tymi swoimi ślepiami.... wymiękłam ;-):-)

ja zaluje bo nie moge miec psiaka a bardzo bym chciala a jeszcze bardziej to Kacperek ;)
ale u nas w bloku to zabronione nie mozna miec psiakow :(:(:(:(:(:(

szkoda... bo psiaki w domu to fantastyczna sprawa :tak::-)

reklama
piękny wiek...
no bo psy to jak dzieci... skazane na nas... i nigdy się nie usamodzielnią ;-):-)

no a jak :-D racja :cool2:

eh... no ja zaczełam się smiac, M tez... a jak Shirka popatrzyła na nas tymi swoimi ślepiami.... wymiękłam ;-):-)

szkoda... bo psiaki w domu to fantastyczna sprawa :tak::-)
Mnie mój psitek też zawsze bierze na litość, a oczęta ma jak malowane....może wkleję focię, jak będę umiała haha;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry