rudzia789
szczęściara
To bardzo istotny pomocnik domowy....
Mój psitek ma ADHD, ale takiego burdello w domu to mi nigdy nie zrobił![]()
ja pieska nie mam ale za to kochanego synusia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bylismy za krakowem... bez psinek bo mała ma chorobę lokomocyjną i do autka bez tabletek jej nie moge zabrac...a tabletek nie miałam.... więc ta zołza w ramach buntu pogryzła na strzępy wszystkie
zdjęcia z ramkami które były na półce nad łóżkiem i zjadła kawałek tapczanu (wygryzła dziurę i wyciagnęła spppooorooo gąbki ze śordka) 

Ja miałam 2 pieski, ale jeden niestety zdechł....ze starości miał 18 lat....ja pieska nie mam ale za to kochanego synusiaczasami jeszcze wieksza demolka
: ale za to jeszcze bardziej go kocham
: heheheh

hehe
a to co zastalismy w sobotę...bylismy za krakowem... bez psinek bo mała ma chorobę lokomocyjną i do autka bez tabletek jej nie moge zabrac...a tabletek nie miałam.... więc ta zołza w ramach buntu pogryzła na strzępy wszystkie
zdjęcia z ramkami które były na półce nad łóżkiem i zjadła kawałek tapczanu (wygryzła dziurę i wyciagnęła spppooorooo gąbki ze śordka)
![]()

O dżizassssssssssssssshehe
a to co zastalismy w sobotę...bylismy za krakowem... bez psinek bo mała ma chorobę lokomocyjną i do autka bez tabletek jej nie moge zabrac...a tabletek nie miałam.... więc ta zołza w ramach buntu pogryzła na strzępy wszystkie
![]()

Ja miałam 2 pieski, ale jeden niestety zdechł....ze starości miał 18 lat....
A "Jorek" (tak się wabi), prawie jak dzieciak.....przytulasek...zabawki swoje ma.....się ostatnio śmieliśmy że to nasz synek.....![]()
O matulu......ja zaluje bo nie moge miec psiaka a bardzo bym chciala a jeszcze bardziej to Kacperek
ale u nas w bloku to zabronione nie mozna miec psiakow![]()

Ja miałam 2 pieski, ale jeden niestety zdechł....ze starości miał 18 lat....
A "Jorek" (tak się wabi), prawie jak dzieciak.....przytulasek...zabawki swoje ma.....się ostatnio śmieliśmy że to nasz synek.....![]()
hehehehhehe mamusia sie bawi to psiaczki tez a co sobie maja odmawiac![]()
racja 
O dżizasssssssssssssss
Chyba bym się wściekła, delikatnie rzecz ujmując.....![]()
ja zaluje bo nie moge miec psiaka a bardzo bym chciala a jeszcze bardziej to Kacperek
ale u nas w bloku to zabronione nie mozna miec psiakow![]()
:-)O matulu......
A co to za dziwne zwyczaje u Was panują?!!! ......
Ja na szczęście mam swój domek i ogród, więc i sąsiadom nie przeszkadza zwierzak....:-)
Mnie mój psitek też zawsze bierze na litość, a oczęta ma jak malowane....może wkleję focię, jak będę umiała haha;-)piękny wiek...
no bo psy to jak dzieci... skazane na nas... i nigdy się nie usamodzielnią ;-):-)
no a jakracja
eh... no ja zaczełam się smiac, M tez... a jak Shirka popatrzyła na nas tymi swoimi ślepiami.... wymiękłam ;-):-)
szkoda... bo psiaki w domu to fantastyczna sprawa:-)