reklama

Odskocznia;))))

Jedzie hipis autobusem i na następnym przystanku wsiada zakonnica. Hipis tak się jej przygląda i myśli: Ale fajna dupa! Zaruchałbym ją ! I tak się na nią patrzy, patrzy...aż w pewnej chwili kierowca do hipisa:
- Ty hipis co ty tak patrzysz na tą zakonnice?
Co podoba ci się, co?
Na to hipis:
- No *****, wyruchałbym ją.
- Ty hipis to ja ci coś powiem. Ona co noc chodzi o 12. w nocy na cmentarz się modlić. Przebirz się za Boga i powiedz jej że ma dla ciebie to uczynić.
Na drugi dzień hipis przebrał się za Boga, posypał się brokatem aby świecił i wyjebał na cmantarz. Schował się za drzewem i czeka na zakonnice...nagle idzie zakonnica hipis wyskakuje i mówi.
- Jam jest pan bóg twój!
Na to zakonnica.
- O Boże co mam dla ciebie uczynić?
- Sciągaj majty bede cię jebał!
- Ojoj, ale moję tylko w dupe bo chcę być dziewcią?
- No dobra !
Hipis ją tak dyma dyma dyma a gdy skończył, zdjął z sibie przebranie i mówi:
- Ha ha . To ja hipis z autobusu !!!
Na to zakonnica.
- Ha ha to ja kierowca z autobusu!!!!!!

reklama
Roboty drogowe. Do faceta z młotem pneumatycznym podchodzi gej:
- Och! Jaki pan silny, umięśniony i przystojny!!!
- Spiertalaj pedale, bo ci ten młot do dupy wsadzę!!!
- Nie obiecuj, nie obiecuj...

Dwóch pedałów zapragnęło mieć potomka. Adopcja odpadała ponieważ chcieli aby to było ich dziecko. Wpadli więc na pomysł, ze wymieszają swoje nasienie, poszukają chętnej do urodzenia ich dziecka a jako, że brzydzili się kobiet to będzie zapłodnienie in vitro a medycyna zrobi swoje. I tak się stało. Po dziewięciu miesiącach urodził im się dorodny syn. Poszli go zobaczyć pielęgniarka wprowadziła ich na sale, gdzie leżało kilkanaście noworodków i każdy z nich darł się wniebogłosy. Tylko jedno dziecko nie krzyczało - syn pedziów.
- Widzi pani, a mówią że my jesteśmy nienormalni, a jakie grzeczne dziecko.
- Taaak?! To zobaczcie jak się rozedrze gdy mu smoczek z dupy wyjmę!

:-D:-D:-D:-D

Druciakiem tak?????????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D (sikuuuuuuuuuu)

No jak to to nie wicie jak wygląda trzepaczka?? :szok::-D:-D:-D

Może trochę nie na miejscu, ale lałam po spodniach jak go usłyszałam

Bo dobry jest :-)

No nie nadążam :-D Byłam w sklepie i zamarzam :-)
Jaaaaaaaaaaaaaaaaakie śliczne włosy !!! Zazdroszczę normalnie :zawstydzona/y:
Danula nie marudź, że masz pupkę bo ja nie mam siedzenia wcale mój jeden pośladek mieści mi się w ręce :-D Mam nadzieję, że po ciąży nie schudnę i zostanie mi troszkę ciałka ;-)
Ooooo widzę, że tu kawały idą :-D idę sobie je poczytać :D

Dam Ci trochę mojego chcesz??? ;-)

Jedzie hipis autobusem i na następnym przystanku wsiada zakonnica. Hipis tak się jej przygląda i myśli: Ale fajna dupa! Zaruchałbym ją ! I tak się na nią patrzy, patrzy...aż w pewnej chwili kierowca do hipisa:
- Ty hipis co ty tak patrzysz na tą zakonnice?
Co podoba ci się, co?
Na to hipis:
- No *****, wyruchałbym ją.
- Ty hipis to ja ci coś powiem. Ona co noc chodzi o 12. w nocy na cmentarz się modlić. Przebirz się za Boga i powiedz jej że ma dla ciebie to uczynić.
Na drugi dzień hipis przebrał się za Boga, posypał się brokatem aby świecił i wyjebał na cmantarz. Schował się za drzewem i czeka na zakonnice...nagle idzie zakonnica hipis wyskakuje i mówi.
- Jam jest pan bóg twój!
Na to zakonnica.
- O Boże co mam dla ciebie uczynić?
- Sciągaj majty bede cię jebał!
- Ojoj, ale moję tylko w dupe bo chcę być dziewcią?
- No dobra !
Hipis ją tak dyma dyma dyma a gdy skończył, zdjął z sibie przebranie i mówi:
- Ha ha . To ja hipis z autobusu !!!
Na to zakonnica.
- Ha ha to ja kierowca z autobusu!!!!!!

:-D:-D:-D:-D

Płynie kajakiem Kubuś Puchatek z Prosiaczkiem. Płyną... płyną... spoko machają wiosełkami... Nagle Kubuś Puchatek jak nie grzmotnie Prosiaczka przez łeb!!! Prosiaczek się odwraca biedny i pyta ale za co... dlaczego?! A na to Kubuś Puchatek:
- A bo wy świnie zawsze coś knujecie!
:-D:-D:-D:-D:-D

Vjolka powoli bo nie wyrobię na zakręcie do wc ahahahahahahhahahahaha no posikam się zaraz :-D:-D:-D:-D:-D:-D Z tego śmiechu aż mały się w brzuchu rozbrykał pewnie myśli, że oszalałam :-D Ale zajebiste te dowcipy :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry