Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie Kochane,
ja dzisiaj tak późno i dosłownie na momencik.....Wczoraj na zakupach zemdlało mi się......oczywiście P narobił paniki i zawiózł mnie do szpitala.....nocka spędzona w szpitalu.....od razdu wróciły niemiłe wspomnienia. Jestem dziś wyczerpana i rozdarta fizycznie i emocjonalnie....W szpitalu pół nocy leżałam pod kroplówkami, nawet nie wiem co w nich było....tylko butelki wymieniały piguły.....z obchodu niewiele pamiętam - byłam jakaś otępiała. Po 13 zostałam wypisana w stanie ogólnie- średnim. Do zrobienia szereg badań....nie jestem w stanie wymienić wszystkich....Życzę kochane miłego weekendu....bo mój najlepiej się nie zapowiada.....
Buziaki.....
Witajcie kochane ja się melduje taki jakiś dziwny ten dzionek bo jestem jakaś rozlazła zjadłam śniadanko wzięłam leki i wsio na razie. Buziaczki kochane miłego dnia później zajrzę

jestem
rajd po sklepach z mamą dobrze mi zrobił :-):-):-) kupiłam sobie pare rzeczy i od razu humorek lepszy![]()
ide nadrobic to co naskrobałyscie![]()
zmykam... widzę że nikogo nie ma
może będę wieczorkiem bo mój M wybiera się albo i nie (sam jeszcze nie wie) na spotkanie klasowe z technikum:-)
ale gdyby mnie nie było życzę Wam miłego i udanego weekendu Kochane![]()
Witajcie Kochane,
ja dzisiaj tak późno i dosłownie na momencik.....Wczoraj na zakupach zemdlało mi się......oczywiście P narobił paniki i zawiózł mnie do szpitala.....nocka spędzona w szpitalu.....od razdu wróciły niemiłe wspomnienia. Jestem dziś wyczerpana i rozdarta fizycznie i emocjonalnie....W szpitalu pół nocy leżałam pod kroplówkami, nawet nie wiem co w nich było....tylko butelki wymieniały piguły.....z obchodu niewiele pamiętam - byłam jakaś otępiała. Po 13 zostałam wypisana w stanie ogólnie- średnim. Do zrobienia szereg badań....nie jestem w stanie wymienić wszystkich....Życzę kochane miłego weekendu....bo mój najlepiej się nie zapowiada.....
Buziaki.....

MUSI BYĆ TERAZ DOBRZE I NIE MA INNEJ OPCJI DZIDZIUŚ BĘDZIE MACHAŁ DO MAMUSI I TATUSIA BO IDZIE ZE MNĄ

.vjola to nie dobrze że masz gorączkę czemu cię tak rozłożyło , źle się czułaś:-