reklama

Odskocznia;))))

reklama
Dzieeeeeeeen dobry :-)
Katar mam :wściekła/y: głodna jestem a nie moge podnieść głowy od poduszki bo się czuję jak by miała zaraz eksplodować :wściekła/y:
A Wam co też poranny rozruch dzisiaj robić? :-D Wstajemy wstajemy szkoda życia na spanie :-D

Hey dziewczyny:-) przepraszam, że się mało odzywam, ale jakoś tak wychodzi, a poza tym dalej mam takie dni, że kiepsko się czuję i wymiotuję:szok:

Wszystko u nas w porządeczku:-D Sóweczka rośnie jak na drożdżach, ale dalej nie wiadomo czy to chłopczyk czy dziewczynka :confused: następną wizytę mamy 20 października, więc może wtedy się ujawni:-)

Buziaczki dla Was dziewczyny:-)

Hey dziewczyny:-) przepraszam, że się mało odzywam, ale jakoś tak wychodzi, a poza tym dalej mam takie dni, że kiepsko się czuję i wymiotuję:szok:

Wszystko u nas w porządeczku:-D Sóweczka rośnie jak na drożdżach, ale dalej nie wiadomo czy to chłopczyk czy dziewczynka :confused: następną wizytę mamy 20 października, więc może wtedy się ujawni:-)

Buziaczki dla Was dziewczyny:-)
Oooooooo Mamo Sóweczka nawet tutaj Cię spotykam :-D To wypoczywaj ładnie przez weekend może się poprawi :tak: Ja też jeszcze nie wiem czy będzie chłopak czy dziewczynka dowiem się może 18 ;-)

Dzieeeeeeeeeen doberek :-)
Umre dziś z nudów :-D
Mam nadzieję, że ktoś tu dziś zawita zanim mnie ta wichura porwie :-D
W ogóle zważyłam się dziś rano w aptece i nie będę tego komentowała :-D
Miłej niedzieli Kochane :)

Dzień dobry :-D:-D:-D

Sówka
wspaniale że u Was wszystko w porządku :-)

Majsi jak tam wichura ?

Danulka a Ty jak tam kochana ?

Madzia my tu jesteśmy...pamietaj :tak:

Wiola jak dzisiaj nastrój ?? dalej przeziębiona?

Karola jak minął weekend?

Ewelinka... jak samopoczucie...? Lepiej już ?

Rudzia, Gabrysia, Ilonka, Wy gdzie się podziewacie ???? :szok:

kawki ?

images

Nooo jakimś cudem mnie nie zdmuchnęło bo nie wyszłam z domu :-D cały dzień przeleżałam w łóżku :eek: Ale chyba się wykurowałam i o mało co nie umarłam z nudów :-D
Jak poranek mija?
Jakie plany na dziś?

reklama
Witajcie dzieuszki!
Piękny dziś mamy dzień, nieprawdaż?
Słoneczko uśmiecha się zza chmurek,
ptaszki cudownie śpiewają,
a żółto-pomarańczowo-czerwono-brązowe liście
z szelestem spadają z drzew...
:-):-)

Nowe wątki

reklama