reklama

Odskocznia;))))

reklama
Nooooo dziewczyny wstawać żyjemy zyjemy nie śpimy :-D

A w ogóle nie pochwaliłam się :-D udało mi się w końcu kupić spodnie ciążowe :-D oczywiście w lumpeksie :-p ale jeszcze nówka z kartką i tam jakoś mają rzeczy ciążowe rozmiaru 34 a u nas od razu słonia z ciężarnej chcą zrobić ;] i najmniejsze s jest mi za duże w biodrach o 10 cm :-D

Nooooo dziewczyny wstawać żyjemy zyjemy nie śpimy :-D

A w ogóle nie pochwaliłam się :-D udało mi się w końcu kupić spodnie ciążowe :-D oczywiście w lumpeksie :-p ale jeszcze nówka z kartką i tam jakoś mają rzeczy ciążowe rozmiaru 34 a u nas od razu słonia z ciężarnej chcą zrobić ;] i najmniejsze s jest mi za duże w biodrach o 10 cm :-D

Jesso!
to jak ty chuda jesteś.....
tez chcem
:wściekła/y:

Jesso!
to jak ty chuda jesteś.....
tez chcem
:wściekła/y:
Nie wiem czy chuda jestem ogólnie waga wyjściowa sprzed ciązy 50 kg teraz 53-54 kg ale to tylko w brzuch mi idzie bo inne części ciała mi schudły a poszło w brzuszek więc jak u nas chciałam kupić spodnie to w brzuchu może i dobre były ale ogólnie na mnie wisiały ;/ Ale jeszcze mi pewnie wystrzeli :-D i sie nie będę w nic miesciła :-D Zresztą już się nie mieszczę bo zawsze nosiłam dopasowane rzeczy a brzuszek jednak urósł i to duuuuużo bo mam teraz 85 cm :o

Nie wiem czy chuda jestem ogólnie waga wyjściowa sprzed ciązy 50 kg teraz 53-54 kg ale to tylko w brzuch mi idzie bo inne części ciała mi schudły a poszło w brzuszek więc jak u nas chciałam kupić spodnie to w brzuchu może i dobre były ale ogólnie na mnie wisiały ;/ Ale jeszcze mi pewnie wystrzeli :-D i sie nie będę w nic miesciła :-D

Ja teraz ważę 54 kg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale powiem ci, że jak byłam w ciąży z Kacprem
to też...
Na początku chudłam i mogłam spać całymi dniami
A potem...
W sumie przytyłam 10 kg, z czego 4100 ważył Kacper;-)
Ale jak ktoś mnie widział z tyłu, to wca;e nie było widać,
że jestem w ciąży, bo miałam mały brzuszek...
W 7-8 miesiącu miałam taki, jak moja koleżanka w 5:laugh2:

Ja teraz ważę 54 kg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale powiem ci, że jak byłam w ciąży z Kacprem
to też...
Na początku chudłam i mogłam spać całymi dniami
A potem...
W sumie przytyłam 10 kg, z czego 4100 ważył Kacper;-)
Ale jak ktoś mnie widział z tyłu, to wca;e nie było widać,
że jestem w ciąży, bo miałam mały brzuszek...
W 7-8 miesiącu miałam taki, jak moja koleżanka w 5:laugh2:
No to co marudzisz chudzinko ? :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry