Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już lepiej...
Tylko katar pozostał...
A o kawkę poproszę koło 10.30,
bo teraz herbatka i kanapeczki...
kuruj się kuruj 
A gdzie są pozostałe panny?
Ewelina...
Aneta..
No, Danuli to odpuszczę, bo ma problem z nogą, ale pozostałe...
Raz
Dwa
Mi się tu zaraz meldować!

a ja że muszę miec 120% pewnośc ze zmieszcze się moją kolumbryną mam czasami mały problem 

bo ja boję się wjeżdżac jak jest zbyt ciasno... chociaz nie ukrywam że czasami muszę
i wtedy stres jak cholera 

Cóż za poezja :-)a ja czekam i czekam i czekam
ciszę wplatam we włosy
i na palce nawlekam
:-)
babsko mi powiedziało, że mam sobie jechac wypłacić pieniądze do Gdańska
to jest 400 km stąd
w ogóle nie wiem o czym ona do mnie mówiła
bo jak byliśmy w banku robić dyspozycje do konta to powiedziała, że wystarczy, że przyjdę z dowodem i bez problemu wypłacę pieniądze zaraz mi się naprawdę coś stanie 
Cóż za poezja :-)
Ja jak zaraz nie dostanę zawału to będzie cudbabsko mi powiedziało, że mam sobie jechac wypłacić pieniądze do Gdańska
to jest 400 km stąd
w ogóle nie wiem o czym ona do mnie mówiła
bo jak byliśmy w banku robić dyspozycje do konta to powiedziała, że wystarczy, że przyjdę z dowodem i bez problemu wypłacę pieniądze zaraz mi się naprawdę coś stanie
![]()

Bo tam było zakładane konto a tu u mnie tylko robiliśmy dyspozycje i jej dowód nie wystarczyże niby dlaczego do Gdańska ?![]()
a karte ma Łukasz na Filipinach bo jakoś musi też tam żyć to trzeba było od razu powiedzieć, że nie wypłacę tu pieniędzy tylko trzeba w odziale banku dorobić karte a nie zapewniac na 100 %, że dowód wystarczy 
to dobrzekuruj się kuruj
melduję się... po zakupach po spacerze z zołzami... teraz sniadanko i herbatka
Majsi czasami niestety nie warto się autkiem ruszac... ech... uwielbiam to jak gdzieś jadę i nie ma jak parknąca ja że muszę miec 120% pewnośc ze zmieszcze się moją kolumbryną mam czasami mały problem
bo ja boję się wjeżdżac jak jest zbyt ciasno... chociaz nie ukrywam że czasami muszę
i wtedy stres jak cholera
![]()

Bo tam było zakładane konto a tu u mnie tylko robiliśmy dyspozycje i jej dowód nie wystarczya karte ma Łukasz na Filipinach bo jakoś musi też tam żyć to trzeba było od razu powiedzieć, że nie wypłacę tu pieniędzy tylko trzeba w odziale banku dorobić karte a nie zapewniac na 100 %, że dowód wystarczy
![]()
:-)
Meldunek przyjęty!
Pozwolenie na śniadanie i herbatę wydane!
To co ty masz za auto?!
TIRa?!

ale dla mnie to duużeee... tylko ze ja takie lubie 
i takie chciałam... więc teraz nie mogę narzekac 

Bo tam było zakładane konto a tu u mnie tylko robiliśmy dyspozycje i jej dowód nie wystarczya karte ma Łukasz na Filipinach bo jakoś musi też tam żyć to trzeba było od razu powiedzieć, że nie wypłacę tu pieniędzy tylko trzeba w odziale banku dorobić karte a nie zapewniac na 100 %, że dowód wystarczy
![]()
a to ja bardzo dziekowac
e...tam od razu TIR-a
zwykłe kombiale dla mnie to duużeee... tylko ze ja takie lubie
i takie chciałam... więc teraz nie mogę narzekac
![]()

nie no... serio??? dyspozycja nie wystarczy ?