Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wchodze uśmiech na całą gębę i mówie do "miłej" pani, że mam karte dowód umowe i chce wypłacić pieniądze a ta do mnie nadal, że mogę tylko w gdańsku więc ja z tym moim pięknym uśmiechem się wydzieram, że chce rozmawiać z dyrektorem a ta do mnie, że jest zajęty to jej się pytam czy ona prorok jakiś czy jasnowidz?I???
więc zapytałam pana ochroniarza gdzie znajdę dyrektora weszłam opowiedziałam co i jak, jaki pai miała stosunek jakie informacje uzyskałam wcześniej a jakie teraz Pan dyrektor się zrobił purpurowy więc chyba ja nie pierwsza dziś od tej pani poszłam do niego 

No wchodze uśmiech na całą gębę i mówie do "miłej" pani, że mam karte dowód umowe i chce wypłacić pieniądze a ta do mnie nadal, że mogę tylko w gdańsku więc ja z tym moim pięknym uśmiechem się wydzieram, że chce rozmawiać z dyrektorem a ta do mnie, że jest zajęty to jej się pytam czy ona prorok jakiś czy jasnowidz?więc zapytałam pana ochroniarza gdzie znajdę dyrektora weszłam opowiedziałam co i jak, jaki pai miała stosunek jakie informacje uzyskałam wcześniej a jakie teraz Pan dyrektor się zrobił purpurowy więc chyba ja nie pierwsza dziś od tej pani poszłam do niego
Poszedł ze mną pomógł powypisywać wszystko co trzeba i po 5 min opuszczałam bank z pełnym portfelem $ :-)
A do tej baby nigdy już nie pójdę ! Albo pójdę na złość !![]()

Ahahahahha no też tak może być ale to nie moja wina, że pracuje i sie nie zna a ja nie popuszczam nigdy o ! Co porabiasz?Wiesz...
Następnym razem to może już tej pani nie być
Ahahahahha no też tak może być ale to nie moja wina, że pracuje i sie nie zna a ja nie popuszczam nigdy o ! Co porabiasz?
To ja chyba wezmę psa na spacerekObieram ziemniaki na obiadek...
A zaraz rozkładam deskę do prasowania
i będę prasowała...
Potem po młodego do przedszkola....
może się troszkę uspokoje 
To ja chyba wezmę psa na spacerekmoże się troszkę uspokoje
![]()
A bo ja wiem..
Chyba w piątek
jak sprzątałam
to troszkę mieszkanko wietrzyłam
i chyba mnie przewiało
dobrze że już Ci lepiej
:-)
:-)

Rodzice zabrali psa na grzybyPrzejdź się troszkę...
Uspokój...
Bo to nie dobre dla dzidzi
a ja tego nie zauważyłam nawet więc przygruchałam sobie pudełko czekoladek 
Rodzice zabrali psa na grzybya ja tego nie zauważyłam nawet więc przygruchałam sobie pudełko czekoladek
![]()