Anetka83
zbyt wiele...
Rodzice zabrali psa na grzybya ja tego nie zauważyłam nawet więc przygruchałam sobie pudełko czekoladek
![]()
wymiękam

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rodzice zabrali psa na grzybya ja tego nie zauważyłam nawet więc przygruchałam sobie pudełko czekoladek
![]()

pojawiam się żeby się pochwalić... pół roku temu bardzo mnie wspierałyście gdy miałam zabieg łyżeczkowania (ciąża obumarła), jestem w ciąży i dziś byłam na pierwszym usg. Serducho bije jak zwariowanewięc chyba jestem najszczęśliwszą kobietą na ziemi.
Spostrzegawcza....
:-):-):-):-)
No cooooooo?wymiękam![]()
Nie wiem co by tu robić ogarnąć by trzeba a ja jak zwykle mam lenia poza tym jak mi przez te nerwy chce się palić dziś
A myślałam, że jak rzuciłam w czerwcu to już mnie nie będą brały takie ochoty 

Gratulacje :-)pojawiam się żeby się pochwalić... pół roku temu bardzo mnie wspierałyście gdy miałam zabieg łyżeczkowania (ciąża obumarła), jestem w ciąży i dziś byłam na pierwszym usg. Serducho bije jak zwariowanewięc chyba jestem najszczęśliwszą kobietą na ziemi.
!pojawiam się żeby się pochwalić... pół roku temu bardzo mnie wspierałyście gdy miałam zabieg łyżeczkowania (ciąża obumarła), jestem w ciąży i dziś byłam na pierwszym usg. Serducho bije jak zwariowanewięc chyba jestem najszczęśliwszą kobietą na ziemi.
No cooooooo?Nie wiem co by tu robić ogarnąć by trzeba a ja jak zwykle mam lenia poza tym jak mi przez te nerwy chce się palić dziś
A myślałam, że jak rzuciłam w czerwcu to już mnie nie będą brały takie ochoty
![]()
rewelacyjna jesteś 
Hahahhaha no nie palegratulacje Kochana :-)
no nicrewelacyjna jesteś
nie pal mi no !!!
len to dobra rzeczNo i widzisz...
Zaraziłaś mnie...
LENIEM!

Hahahhaha no nie pale
len to dobra rzecz![]()
Dobra jak się nie musi nic robićCzy ja wiem, czy taka dobra...