Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trza było;-)
ech... ale mnie kręgosłup dzisiaj napierdziela...masakra![]()

Do lekarza chodzę normalnie publicznie czy jak to się tam zwie, prywatnie byłam raz na USG a chodze tak dlatego, że..... chodziłam od usunięcia nerki prywatnie do dwóch ginów i mi wmawiali, że nie będę mogła mieć dzieci a jak się przejechałam do trzeciego to zostawiłam tam kupe kasy na badania jakieś po których zaczął tak wymyślać że ohohoho byle jak najwięcej mu płacić jeszcze rozumiem jak by mi naprawdę coś było ale kolejnych dwóch ginów potwierdziło że tamten po prostu wymyslał. Więc poszłam do publicznego lekarza i jak na razie jestem w 100% zadowolona no ale weź na takiego traf
pewnie się takich znajdzie ze 3 na całe województwo 
Już raz pobiłam weterynarza
ale to inna historia ale jak by nie było to tez lekarz tyle, że od zwierząt więc inni niech się lepiej mnie boją 
A mnie dziś strasznie zimno trzęsie...
Chyba wczorajsza wycieczka wyjdzie mi bokiem...
:-):-):-)
A mnie dziś strasznie zimno trzęsie...
Chyba wczorajsza wycieczka wyjdzie mi bokiem...
:-):-):-)

Witaj w klubie mnie napierdziela nie tylko kręgosłup dzisiaj czuje się jakby mnie walec przejechał![]()

Danusia z moim charakterem to ja bym go tam zdzieliłaJuż raz pobiłam weterynarza
ale to inna historia ale jak by nie było to tez lekarz tyle, że od zwierząt więc inni niech się lepiej mnie boją
![]()

artystka 

No oby nie chorowanie jest chyba najgorsze

Przeczytałam ten artykuł i hmmm ja się dowiedziałam, że jestem w ciąży w sumie jakoś w 4 tyg tzn czułam test zrobiłam w 8 tygodniu a do gina podreptałam jakoś w 11/12 tyg w sumie tylko dlatego tak późno bo się właśnie naczytałam o tych badaniach itd I stwierdziłam co ma być to będzie później się zaczęły moje myślówki, że dobrze nie będzie i w ogóle ja jakaś inna chyba jestemDo lekarza chodzę normalnie publicznie czy jak to się tam zwie, prywatnie byłam raz na USG a chodze tak dlatego, że..... chodziłam od usunięcia nerki prywatnie do dwóch ginów i mi wmawiali, że nie będę mogła mieć dzieci a jak się przejechałam do trzeciego to zostawiłam tam kupe kasy na badania jakieś po których zaczął tak wymyślać że ohohoho byle jak najwięcej mu płacić jeszcze rozumiem jak by mi naprawdę coś było ale kolejnych dwóch ginów potwierdziło że tamten po prostu wymyslał. Więc poszłam do publicznego lekarza i jak na razie jestem w 100% zadowolona no ale weź na takiego traf
pewnie się takich znajdzie ze 3 na całe województwo
Danusia z moim charakterem to ja bym go tam zdzieliłaJuż raz pobiłam weterynarza
![]()
dobrze że mieszkam daleko od Ciebie 
no to ciepła herbatka z soczkiem malinowym koniecznie!!! co byś się nie rozłożyła
ło... to chyba zaraźliwe wiec jest ;-)
artystka
![]()

Ciekawe kto kogo zaraził przyznaj się podesłałaś mi wirusa?![]()