megson1996
Fanka BB :)
Dziewczyny podpowiedzcie mi czy ma znaczenie czy na badanie pójdzie się bliżej terminu wizyty u lekarza, bądź dużo wcześniej? Tzn jeżeli wyniki wyjdą w normie, to jest szansa, żeby za 2 tygodnie np już było coś nie tak?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem w jakich tygodniach się robi badanie, chodziło mi o inna kwestięTermin na to badanie to 24-28 tydzien.
Dziewczyny podpowiedzcie mi czy ma znaczenie czy na badanie pójdzie się bliżej terminu wizyty u lekarza, bądź dużo wcześniej? Tzn jeżeli wyniki wyjdą w normie, to jest szansa, żeby za 2 tygodnie np już było coś nie tak?
Ok dziękiNie ma to znaczenia.
Choć ja zawsze robię badania przed wizytą, żeby mieć na świeżo, inaczej dla mnie to bez sensu
Ale przecież wiadomo,że tego badania nie robisz co miesiąc czy co dwa. Robisz raz i koniec. I nie ma to znaczenia czy wizytę będziesz mieć za 2 tygodnie czy 3. Jakby było coś nie tak to wtedy umawiasz się do diabetologa a nie ginekologa.Ok dzięki![]()
Wiem w jakich tygodniach się robi badanie, chodziło mi o inna kwestię.
Ok dziękujęNie ma znaczenia, ile przed wizyta zrobisz te badania. Osobiscie wolalabym szybciej wiedziec niz pozniej, czy na pewno wszystko ok.
RacjaAle przecież wiadomo,że tego badania nie robisz co miesiąc czy co dwa. Robisz raz i koniec. I nie ma to znaczenia czy wizytę będziesz mieć za 2 tygodnie czy 3. Jakby było coś nie tak to wtedy umawiasz się do diabetologa a nie ginekologa.