Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moje obie pary ciężarówek są z takim elastycznym pasem, a na samej górze jest dodatkowo wszyta gumka (jak kiedyś w majtkach hehehe) tj o tyle właśnie fajne, że moge chodzić we wszystkich moich sweterkach i nie przeszkadza jak są troche przykrótkie
Jutro jade do mojego Tygryska - strasznie się stęskniłam : - ciekawe czy dalej będzie mówił, że brzuszek jest sexy Także na forum moge być troche mniej aktywna, chodź tam oczywiście mam dostęp do netu, to siedzenie przy kompie chodźby chwilke to strszna strata czasu ;D
Takie potki na brzuszek to super sprawa i rzeczywiście nie musze się martiwć, że sweterek za krótki! Mam takie same jak magdalena25! Kupiłam w "9 Miesięcy" za 99zł. Mi się nic nie marszczy bo balonik juz całkiem spory. Wy tez juz macie kłopoty z zakładaniem skarpetek czy tylko ja się hipopotamica zrobiłam? (Przed ciążą ważyłam 69kg a teraz - wstyd przyznać - 76kg, rasowa hipoptamka albo wieloryb!) ;D
ja nie mam problemow z zakładaniem skarpetek i pewnie nie bede miala jak w pierwszej ciazy, wszystko to przez mały brzuszek. Ja nie powiem ile waze bo powiecie ze jestem anorektyczką :-)
Oj ze skarpetkami to dla mnie już zaczyna się problem zwłaszcze że lubię chodzić po domu w takich ciepłych podkolanówkach a brzuszek już skutecznie przeszkadza w ich nałożeniu.
a ja duza nie jestem jeszzce ale by buty zawiazac musze gdzies usiasc bo ciezko mi - a noca to mam problem przewrocic sie z boku na bok i tak mi jest nie wygodnie ze szok!