reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Okrągły brzuszek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
każdy ma swoje ulubione kosmetyki :) jak wychodze do sklepu, albo gdy się nie ruszam z domu i maluje się tylko dla siebie ;) używam jedynie tuszu i delikatnie podkreślam rysy twarzy pudrem brązującym - ja się bez tych dwóch nigdzie nie ruszam :D

reklama
Ja przez brak wyjazdu na wakacje i nieopalanie wyglądam strasznie blado, dlatego nigdzie się nie ruszam bez podkładu brązującego i w domu też lubię być lekko brązowa. Padstawa to puder i tusz do rzęs. Kiedyś odwiedziły mnie koleżanki jak leżałam przez tydzień i mówią mi: "Ty nawet jak leżysz to super wyglądasz"... jednak warto coś z sobą zrobić nawet jak się zostaje w domu - lepiej się czuję.

To ja wracam do tematu brzuszkow :)
Koncowka 22 tygodnia:
2005122130st.jpg

Dzieki dziewczyny :)
Albertiga, pepuszek tylko zrobil sie okragly i bardziej plytki. Jeszcze chyba troche zanim zacznie wystawac - o ile w ogole...
No i nie mam kreski - jedynie taka z wloskow.

reklama
albertiga pisze:
i wcale Ci pepek nie wystaje
a mi juz mocno :>
Ach szkoda gadać, pępon to normalnie mam taki ogromny, ze nie wiem ile on jeszcze wytrzyma. Ja się śmiałam do męza, ze to znaczy, ze w brzuchu jest facecik, bo to jego siusiak tak mi wystaje:)
Naprawdę jak mam ubrane przyległe ciuszki to się odznacza pępon.
Pa!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry