- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Magdaleona to faktycznie brzuchacz z Ciebie sie robił po więkzym obiadku.Mi się wydaje że urósł troszke.
czarownica
R ;Dybcia rosniecie rosniecie

czarownica
Rybcia mialo byc

Rybcia_21
Ewach6 to naprawde szczęście że idzie tylko w brzuszek mi teraz to wszędzie wchodzi.
Rybcia_21 pisze:... idzie tylko w brzuszek ...
zgadza sie
pozostale wymiary sie nie zmienily
reklama
Dziewczyny macie już kontakt fizyczny z dzidzkami?Wowo ale to brzmi. Otóż już Wam mówię o co chodzi.
W piątek zaczęłam oglądać mój wystający pępek i lekko go ugniotłam i wieice co? Natknęłam się na coś półokrągłego, myśloę, ze to była albo mała piętka, albo małe kolanko albo mały łokieć. Michal dotknął i zaniemówił. Poczuł się tak jakby dotknął małego człowieczka
Coś niesamowitego.
Dno macicy czuję już coraz wyżej, ok 10 cm nad pępkiem. Widzę, ze maluch szybko teraz rośnie.
W piątek zaczęłam oglądać mój wystający pępek i lekko go ugniotłam i wieice co? Natknęłam się na coś półokrągłego, myśloę, ze to była albo mała piętka, albo małe kolanko albo mały łokieć. Michal dotknął i zaniemówił. Poczuł się tak jakby dotknął małego człowieczka
Dno macicy czuję już coraz wyżej, ok 10 cm nad pępkiem. Widzę, ze maluch szybko teraz rośnie.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: