reklama

Olkusz i okolice

dzisiaj wlasnie cos troche gorzej, bo mnie brzuch u dolu pobolewal wiec nic nie robie tylko leze caly dzien z reszta juz mi wogole cokolwiek jest ciezko robic bo brzuch strasznie ciagnie w dol

reklama
wiecie, chyba się wybiorę na warsztaty jednodniowe do Katowic :zawstydzona/y: temat: "refleksologiczny masaż twarzy i głowy" :tak: temat zajebisty i koszt tylko 60zł :-D mąż mi powiedział że mogę jechać.
Chyba sobie zakupie te zajęcia :tak:

mika85 powiem Ci ze zaczynam powoli swirowac na temat porodu bo strasznie sie boje, poprawiam sobie humor zakupami dla Malej :tak: kupilam ostatnio piekna firanke z kubusiem puchatkiem do pokoiku, juz sie nie moge doczekac az wroci z obszycia i ja zawiesze w oknie :-p
pamiętam jak ja robiłam zakupy dla dzieci :-D mmmmm.... :-D coś wspanialego :tak:

wiola super że wkońcu pojawiła się kasa :tak:

dzisiaj wlasnie cos troche gorzej, bo mnie brzuch u dolu pobolewal wiec nic nie robie tylko leze caly dzien z reszta juz mi wogole cokolwiek jest ciezko robic bo brzuch strasznie ciagnie w dol
no ciekawe kiedy będzie ten wielki dzień :-)

moim marzeniem jest zeby urodzic w tygodniu, miedzy weekendowymi zjazdami na uczelni tak zebym zadnych zajec nie opuscila - oczywiscie jesli bede w stanie sie ruszac po porodzie :tak: termin mam na 4-5 kwiecien, ale raczej urodze wczesniej

powiedz cos wiecej na temat tego masazu? to jest dla dzidziusia czy dla doroslych? bo jak dla doroslych to szykuj sie na niezle wykorzystywanie przez męża :biggrin2:

Ostatnia edycja:
ale dziewczyny ja z zawodu jestem też masażystką :-D hihi a mimo to masować mi sie nie daje ;-) no chyba że te nogi tak jak wspomniałam ;-) twarzy mi ani razu nie dal tknąć i nie mam na kim trenować :no:
a masaż twarzy jest tak zajeb**ie relaksujący :tak: no ale on jak to chłop takich rzeczy nie chce ;-)

reklama
mika to ja zamiast męża Ciebie zabieram na porodówkę, będziesz mnie masować, to może bardziej znośnie będzie. No i oczywiście masaż "po", bo podobno poród kosztuje kobietę tyle wysiłku co bieg w maratonie ;-)
palinka oj życzę Ci tego żebyś tak szybciutko wróciła do formy jak planujesz :-) jak patrzę na suwaczek, to mnie termin wypada nie tak aż strasznie długo po Tobie. Ale co najlepsze jak to lekarz stwierdził albo w święta albo w weekend majowy:-D

Co do zakupów, to ja właśnie męża samego wysłałam, bo znowu męczy mnie ból w pachwinie..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry