Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
temat: "refleksologiczny masaż twarzy i głowy"
temat zajebisty i koszt tylko 60zł
mąż mi powiedział że mogę jechać. 
pamiętam jak ja robiłam zakupy dla dziecimika85 powiem Ci ze zaczynam powoli swirowac na temat porodu bo strasznie sie boje, poprawiam sobie humor zakupami dla Malejkupilam ostatnio piekna firanke z kubusiem puchatkiem do pokoiku, juz sie nie moge doczekac az wroci z obszycia i ja zawiesze w oknie
![]()
mmmmm....
coś wspanialego 

no ciekawe kiedy będzie ten wielki dzień :-)dzisiaj wlasnie cos troche gorzej, bo mnie brzuch u dolu pobolewal wiec nic nie robie tylko leze caly dzien z reszta juz mi wogole cokolwiek jest ciezko robic bo brzuch strasznie ciagnie w dol
termin mam na 4-5 kwiecien, ale raczej urodze wczesniej
mojego męża? oj na pewno niepowiedz cos wiecej na temat tego masazu? to jest dla dzidziusia czy dla doroslych? bo jak dla doroslych to szykuj sie na niezle wykorzystywanie przez męża![]()
mój mąż nie daje mi się dotknąć, chyba że potrzebuje masażu nóg po graniu w piłkę, żeby nie mieć zakwasów ;-)
hihi a mimo to masować mi sie nie daje ;-) no chyba że te nogi tak jak wspomniałam ;-) twarzy mi ani razu nie dal tknąć i nie mam na kim trenować 
no ale on jak to chłop takich rzeczy nie chce ;-)