Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam
Ja tez juz mam serdecznie dość tego wiatru...też mnie często głowa boli przez to, że tak wieje...ja chce juz ciepełko...tylko nie upał, takie przyjemne ciepełko...
I też myślę o Palince...może juz urodziła.
Napewno już urodziła... teraz tylko czekamy na nia i maleństwo. Mam nadzieje, że czują się dobrze... Jeśli urodziła we wtorek to może w piatek ja wypiszą... eh czekam z niecierpliwością na nią koniczynko do dzieła! twoja kolej
W końcu podjęłam się moderowania wątku : Modowe porady i inspiracje... co prawda nie mam jeszcze praw moderatorskich ale to pewnie kwestia czasu. Bardzo chcę ozywić ten watek dlatego bardzo was prosze o udzielanie się I porady co chciałybyście znaleźć w wątku o modzie i stylu
tak u nas tfu tfu wszyscy zdrowi. mika u nas grad był dzisiaj ;-)śniegu nie widziałam już dawno Wiolcia zdrówka dla Was!!!! ooo gratuluje moderowania wątku. Ja przyznam szczerze za modą specjalnie nie nadążam, ale obiecuję zajrzeć od czasu do czasu.
dziewczyny mam pytanko, chciałam kupić jakaś fajną książeczkę (namiary na sklep, jakąś stronkę w necie) albo album taka pamiątka z pierwszego roku życia dziecka. Żeby wpisywać różne rzeczy, wklejać zdjęcia itp
galazka ja też widziałam, że ma być lepiej w weekend. Przede mną jeszcze mycie okien... zawsze jak miałam myć to zapowiadała się taka pogoda, że się nie opłacało. Planuję na weekend, zobaczymy. Co u Was?? Pewnie przygotowania do urodzinek??
eldcia mam nadzieję, że Ci minie i, że nic się nie rozwinie. Wkurza mnie taka zmienność pogody, to jedynie warunki dla choróbsk. Od brata z Olkusza dzieciaki mają "jelitówkę". Ale jakoś dziwnie. Krzyś miał tylko w sumie 2 dni i to niecałe, a teraz tą małą wzięło.
Ja idę po kolejną kawę, co za dzień
czy mogę po raz setny prosić o linka do wątku olkuskiego ?? obiecuję, że to ostatni raz, zapisze w zakładkach