Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no a dzisiaj to juz nie bedę komentować tego czegoś za oknem
a dziękuje...jejku kiedy zleciało to 8 miesiecy...?!
Stasio jeszcze nie widział śniegu;p ciekawe jak mu się spodobaale w sumie dopiero za rok będzie szał...
a jak Wasze dzieci zareagowały??
irie u nas Dominika co roku się cieszy ze śniegu, zresztą każdemu chyba dech zapiera jak spada pierwszy śnieg ;-) potem tylko dobija hihihi, ale pierwszy snieżek jest taki fajny własnie u nas Wojtkowi było wsio ryba do tej pory czy jest śnieg czy nie ;-) myśle że w tym roku tak całkiem świadomie będzie zwracał uwagę na to
Dziewczyny i mamy upragniony śnieg... tylko wielka d.pa z tego wyszła bo straszna ciapa Nieznoszę takiej pogody... chciałabym już sanki wyciągać Krzysiowi ale niestety jeszcze poczekamy...
Co tam u was??
Bo ciiiisza straszna!!
Mój mały jak wziął śnieg do rączki i rzucił to śmiechu bylo co nie miara
Też czekamy na śnieg, tylko ja mam problem bo Wojtuś nie chce chodzić w śniegowcach, jedne ma rozmiar 21 a drugie 24, obie dobre ale coś mu w nich nie pasuje.
ula no niektóre dzieci nie lubią butów zakładać ;-) gdyby te buty były tańsze to by można kupić jeszcze jakieś, ale tez nie wiadomo czy będzie chciał zakladać no nie? :--(
alez tu cisza
Wszystko, co było Twoim marzeniem, co jest i będzie w przyszłości, niech nie uleci z cichym westchnieniem, lecz niech się spełni w całości! Wszystkiego dobrego dziewczyny
my spędziliśmy je miło w czwórkę ;-) wigilia spokojna, a po samej wigilii zaszyliśmy się pod pierzyną z dziećmi, jedliśmy pierniczki i oglądaliśmy bajkę świąteczną o kucykach pony
CZesc dziewczyny...
Jak mnie tu dawno nie było;p
Swięta, Swięta i po świetach
a jutro już Sylwester
My Wigilie spędziliśmy najpierw u moich a później u męża rodziców...
podobnie święta
a jakie macie plany na jutro?
my będziemy w domu ze Stasiem nasz pierwszy Nowy Rok w trójkę